Venera u Strelcu – nepopravljivi optmista u ljubavi

Venera u Strelcu – nepopravljivi optmista u ljubaviVenera u Strelcu je često okružena velikim krugom prijatelja i ako želite da joj priđete bliže da bi je osvojili, moraćete se prethodno potruditi da upoznate, ali i zavolite sve njene prijatelje. Retko kada je to mali broj prijatelja. Ona ima družinu. Danas je to veliki imenik u telefonu sa prijetljima i dragim ljudima, a nekada su to bili oni debeli notesi sa ispisanim adresama i telefonima. Bez potpisa na majici, torbi ili ruci – nema rastajanja od prijatelja. To je zbog toga što se Venera u Strelcu nalazi u jupiterevom znaku čija je funkcija da uvećava i umnožava.

Retko kada ćete je videti usamljenu ili da nije neko ko je omiljen u društvu, osim ako Venera u Strelcu nije u aspektu sa Saturnom ili Plutonom. Ona nije za ozbiljne, krute, depresivne, tužne, neraspoložene ili mrzovoljne osobe. Pored ovakvih osoba ona se može razboleti. Ako je neko nekada najviše voleo da šalje one razglednice prijateljima širom sveta, onda je to bila Venera u Strelcu, kojoj se nikada ne zna na kojoj će strani sveta biti, ali isto tako u svakom delu sveta ima nekog dragog prijatelja.

Za Veneru u Strelcu možemo reći da je „slepac“, jer slepo veruje svojim vrednostima, a ovakva vrsta slepila često je vodi u razočarenja i kada je ljubav u pitanju. Veliki i ogroman optimizam mogu biti za nju izvor opasnosti. Mislim da je rečenica: „Koju zvezdu želiš da ti skinem?“ potekla od Venere u Strelcu, jer ona voli da razapinje svoju strelu gledajući u zvezdano nebo.

Nije tačno da Venera u Strelcu ima sreću u ljubavi, jer ni ona nije zaštićena od ljubavnih poraza i padova, međutim s obzirom da je u jupiterovom znaku, ona se brzo diže i oporavlja od ljubavnih gubitaka. To je zbog toga što uvek veruje u ljubav i Veneri u Strelcu nikada ne možete oduzeti nadu u ljubav. Ona nije zarobljena ljubavnim udarcima iz prošlosti, jer Strelac uvek gleda samo napred. Ljubav je ne može trajno oneraspoložiti i poraziti, a neraspoloženje, tuga i bol nestaju pre nego što kapi kiše počnu da padaju iz crnih oblaka.

Venera u Strelcu – nepopravljivi optmista u ljubavi

Nemojte je pratiti u stopu, ne zovite je svaki čas na telefon da bi proverili gde i sa kim se nalazi, izbegavajte rečenice ili pitanja: „U koliko sati se vraćaš?“, „Kada ćemo se opet videti?“ ili „Šta kuvaš danas?“ Obasipajte je optimizmom, vedrinom i slobodom. Ako primeti da ste sumnjičavi – ona nije dužna ništa da vam objašnjava, a pogotovo ne želi da se pravda. Možete je i razbesneti, a onda je svaka njena strela ispunjena besom i gnevom i iznenadićete se gde je to nestao onaj veseli i vedar izraz lica, jer je Strelac ipak vatreni znak. Imate sreće, jer je ljutnja krakto drži. Vatra se brzo rasplamsa, ali brzo i gasi.

Slepu veru i optimizam često okreće protiv sebe, jer mnogo toga može da vam obeća kada je vaša ljubav ili veza u pitanju, međutim ovakva obećanja nekada ostanu puste i prazne priče. To nije zbog toga što vas u takvim trenucima svesno laže, već zbog toga što je zaslepljena velikim optimizmom i naivnošću i onda ide u precenjivanje, jer u tom trenutku je ubeđena „To je to – nema dalje“, ali… Nakon nekog vremena ovaj veliki ljubavni optimizam opada i ona opet gleda dalje i gleda daleko, ciljajući prema nekom idealu.

Na početku veze se daje otvoreno i mnogo, što su osobine Jupitera koji vlada znakom Strelca, ali nemojte se začuditi ako pobegne u trenutku kad joj spomenete brak. To je zbog toga što je brak asocira na svakodnevnu rutinu života i smatra da će joj brak oduzeti ono najmilije, a to je sloboda. Zbog toga je potrebno da je stalno i iz dana u dan obasipate slobodom.

Ona je i kockar u ljubavi, osim ako Venera nije u aspektu sa Saturnom ili ako neki drugi elementi u horoskopu ne ukazuju na obazrivost i opreznost. Može sve da stavi na kocku zbog ljubavi. Međutim, slično je i kada su u pitanju novac i druge materijalne vrednosti. U stanju je da potroši mnogo, kao što je i u stanju da potroši i poslednji dinar, a pri tome da ne razmišlja šta će sutra jesti, gde će spavati ili kako će platiti račune. Kada ide u kupovinu onda joj sve treba. Spisak od deset namernica sa kojim je krenula brzo će se proširiti na pedest namernica. Ušla je u market po nekoliko stvari, ali izlazi iz marketa držeći u rukama nekoliko velikih i punih kesa. U njima nisu stvari samo za nju ili ono što je za neku svakodnevnu upotrebu, već i nekoliko poklončića za druge. Kada i ostane bez dinara u džepu ili bez prebijene pare u novčaniku ona ne očajava, jer veruje da će se novac sutra pojaviti na neki način. Ako joj date vašu bankovnu karticu možete se pozdraviti sa parama koje u tom trenutku imate na računu.

Ne voli duže vreme da provodi u kuhnji ili da se bavi proveravanjem plaćenih i neplaćenih računa u poslednjih par meseci. Međutim, voli da pojede i popije, ali joj je mnogo draže kada joj se servira ili kada izađe van kuće i kuhnje u restorane. Ne obavezujte je onim porodičnim ručkovima, jer ona će jesti kad stigne i reći će vam „Iskreno, zamaraju me sve te porodične teme i priče.“

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Scroll to Top