O meni

 

O meni

 

Astrologiju sam počela da izučavam devedesetih godina, mada me je od uvek interesovalo sve ono što je mistično, duboko, tajno i sakriveno na čega ukazuje i Jupiter u Škorpiji na vrhu moje desete kuće, koji je vladar mog podznaka (Strelac) i dispozitor Sunčevog znaka (Strelac). Rado za sebe kažem da ću uvek ostati učenik astrologije, jer je znanje iz astrologije neiscrpno. Od 2007. godine do 2012. godine svoje tekstove sam objavljivala za astrološki časopis „Astrologos“. Svoju prvu knjigu objavljujem 2015. godine „Astrologija jezik nebeskih simbola“, koja je napisana kao udžbenik natalne astrologije. Godinama vodim školu astrologije i organizujem predavanja i radionice. Moj rad, kao i tekstove koje pišem i objavljujem, možete pratiti na ovom sajtu, kao i na fejsbuk stranici „Astrologija Astro house“.

Procesor sam i trener Dubokog Peata i Mementa (regresija u prošle živote). Učila sam od najboljih, Živorada Slavinskog i Vladimira Stojakovića.

Velika ljubav mi je trčanje i istrčala sam više polumaratona (Prag, Palić, Apatin, Novi Sad, Bijeljina, Sombor, Kopački rit, Plitvička jezera, Beograd – biće ih još). Trčanje je za mene meditacija.

O meni

 

Na onoj strani horizonta, gde je već mrak,

kotrljaju se prve zvezde.

Milionima godina šalju nam stalno svežu svetlost.

To njihovo iskustvo pamti: šta je ništa.

Pamti kako drvo zatrudni.

Da li je pčela predak ili potomak svoje duše.

Dokle vreme zri.

Kako se mogu nabrojati sva čula ilovače.

U šta je smeštena bezgraničnost.

Nisam vam govorio svoju istinu,

nego istinu svetlosti.

Otac neznanja je: neću da saznam.

Otac znanja je: moram.

Najveće misli događaju se u procepu.

Oslušnite i čućete: postoji nešto kao pra-govor.

Bio sam pritešnjen. Ja sam morao to da naučim.

– Miroslav Antić

 

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Scroll to Top