Venera u Lavu kvadrat Mars u Škorpiji (tranzitno i natalno)

Venera u Lavu kvadrat Mars u Škorpiji (tranzitno i natalno)To što je Venera u nepovoljnom aspektu sa Marsom, sigurno najavljuje mnogo uzbuđenja, napetosti, borbe, strasti, protivljenja, svađe i to u svim vašim odnosima, koje smatrate bliskim. Dakle, ne samo ljubavna veza, već i prijateljske veze, kao i porodične veze, jer kroz ovakve odnose uspostavljamo bliskost, izražavamo simpatije, sviđanja, naklonost i sl. Međutim, kako Mars napada Veneru u ovom aspektu, može da se dogodi da ljubav i emocije ispoljavamo na grub način, što se na primer, drugoj strani neće dopasti ili možemo umesto poljubaca i zagrljaja, deliti šamare, udarce, a umesto nežnih reči, svadljivost. To vam je slično onome, “Ili ćeš izaći sa mnom da provedem veče u tvom zagrljaju ili ću te razbiti, ako odbiješ” ili “Ako me osmehom ne obraduješ, osetićeš oštar udarac.”

Slično kao kada neko otkine ružu ili je saseče, slično kao kada neko grubo odgurne drugu osobu u toku plesa, slično kao kada neko prekine u nekom trenutku lepu pesmu. Ako nećete poljubce, zagrljaje i dodire milom, onda ćete silom. Jednu stranu nervira i iritira vaša lepota, osmesi, ljubaznost, fizička privlačnost, što ga čini besnim i ljutim, pa ima želju da vas napada, a druga strana može imati problem da oseti bliskost, zbog grubosti i neosetljivosti, što sve može uneti razmirice, svađe i konflikte, a na taj način i destabilizovati odnose.

Možete privući na sebe opasnost! Kako? Ako, okačite vrednu zlatnu ogrlicu oko vrata, možete privući opasnost i ostati bez nje, ako na sebi imate opet vrednu i markiranu garderobu, možete biti napadnuti, možete biti skinuti, opljačkani. Što više budete isticali lepotu i težili da budete u centru pažnje, veća je i mogućnost za napad, udarac, mržnju, jer ćete tako sve to privlačiti. Ovaj aspekt predstavlja mržnju prema lepoti, estetici, mržnju prema osmehu, radosti, veselim momentima, mržnju prema umetnosti, pesmi, plesu, harominiji, skladu, nežnosti…Ni slučajno ne pokušavajte da namećete autoritet, da pokazujete moć i važnost ili da težite ka tome da sve treba da se vrti oko vas, jer ćete i tada privući mržnju, svađu, grubost ili udarac.

U slučaju da vam iskrsne prilika, koja bi mogla da vas popne na neki veći položaj ili da podrži vaše ambiciozne planove, u slučaju da dobijete bolje mesto na poslu, a što vam je bila već odavno ambicija, možete opet narušiti vaš odnos, privući bes i ljutnju partnera, čemu će se on grubo protiviti. Možda ste videli u zlatari neku ogrlicu, koja vam se dopala, možda ste videli u nekom butiku neku bundu, koju želite već mesecima, ali opet možete lako ostati bez toga, jer neko iz bliže okoline, dakle neko ko vam je blizak, može izazivati svađu zbog toga, jer će se usprotiviti.

Ako budete pokazivali da najviše volite sebe ili da su vam najvažnije sopstvene potrebe i želje, jer ih stalno stavljate u centar dešavanja, opet možete privući mržnju i grubost. Ni slučajno ne puštajte onu pesmu, “Ja volim samo sebe”, jer će prvo grubo biti prekinuta, a posle toga ko zna šta još može da sledi. Zadovoljstvo je voleti nekoga ko je moćan, slavan ili uspešan, pa u slučaju da počnete da se divite nekom takvom ili da izgovorita sa divljenjem, “On (ona) je jako uspešan”, osmehujući se i ne skrivajući zadovoljstvo, takođe možete privući bes i gnev na sebe.

Ako želite da odete na neki koncert, jer se duže vreme divite pevaču ili pevačici ili ako želite da okrenete kanal na TV, jer treba da počne film sa popularnim glumcem ili glumicom, a u kojem uživate, jer je slavan, moćan, bogat i lep, opet je to prilika za svađu. On će vam reći, “ne volim slavne filmove” ili “ne volim filmove, gde se prezentuje moć i vladanje”, pa bilo koji film o nekoj slavnoj ličnosti iz prošlosti, kralju, predsedniku ili kraljici, biće grubo kritikovan, prezren, a iz toga lako može da se rasplamsa i svađa.

U osnovi ovaj aspekt predstavlja smrt, propast, uništenje ili napad na sve što predstavlja moć i sjaj, pa tako i smrt kraljice, princeze ili bilo koga drugog ko predstavlja moćne, vladajuće i slavne. Volite i želite svetlost, ali tama može da se usprotivi, jer pod uticajem ovog aspekta je i biljka koja uživa, što znači da uspeva na Suncu i svetlosti, ali koja može biti posečena i uništena. Na primer, želite da podignete roletnu u sobu, jer volite svetlost, Sunce i dan, ali partner ili neko drug, a vama blizak, može reći, “Ne podiži je, ubi me ta svetlost i toplota”, pa kao u onoj pesmi, “Daj nam Sunca….”, a odgovor je “Ne dam ti Sunca…”

Ako želite da “izletite” na koncert, neku zabavu, na žurku, ako želite da izađete u neki klub ili na bilo koje drugo mesto, gde možete da se zabavite, jer vi volite da se zabavljate, partner vas može saseći pogledom i ne treba, ni da se nadate da će krenuti sa vama. On neprijateljski posmatra svaki osmeh, vedrinu, radost i sve ono drugo što može da pokrene osećaj zadovoljstva i uživanja, jer će grubo napasti svaki takav trenutak.

Neće krenuti na zabavu, već će otići u neraspoloženje, neće krenuti na zabavu, već će ostati u polumraku svoje sobe, a ako ga budete izazivali tako što ćete obući nešto, što može privući svakome pažnju, onda će se pretvoriti u pravog neprijatelja. A, ako uživate negde na obali reke, radujući se Suncu, on neće provoditi mnogo vremena pored vas, jer će krenuti da preplivava reku, da pokaže svoju snagu u njoj tako što će je na taj način pobediti. Neće mnogo obraćati pažnju na vas, što vas može naljutiti, jer “ko to može da bude ne zainteresovan za vas”.

U slučaju da ste na putu, vaša želja je da vidite sve poznate butike, zlatatre, pozorišta i bine svakog grada u kojem se nalazite, ali druga strana to ne želi, jer ona bih dole u katakombe, ona bi da vidi najmračnije ulice toga grada, ulice gde se skupljaju prostitutke i kriminalci. Vas vuče sjaj, poznata mesta, mesta gde su hodali moćni i slavni, mesta gde su sedeli kraljevi i predsednici, a njega vuku mesta gde su se odigravali obračuni, dvoboji, zločini, gde su bila ubistva, masakri, pa da zaviruje u jazbine, ispod mostova, a u čemu vi ne možete nikako da uživate, jer vam takva mesta ne mogu izmamiti osmeh.

On stavlja pušku na rame, a ona ogrlicu oko vrata, on želi da bude vojnik, a ona balerina, on ide u operacionu salu, jer je hirurug, a ona se oblači pred svoj nastup, gde je željno očekuje puna sala. On ima želju da ide na neko mesto, gde će oskusiti opasnost, a ona želi da ide tamo gde će je dočaketi sa divljenjem i aplauzom.

Neko je preminuo, treba ići na daće ili na sahranu, ali partner ne želi, jer ne može da gleda u sva ta tužna lica i ne može da bude blizu smrti, a to opet pokreće svađu kao bombu. Neko je u opasnosti, negde leži u kanalu, ali nema pomoći, jer je ovde važnije postići svoju ambiciju i stići tamo gde je obećan uspeh. Ako se nalazite na nekom mestu, gde se zabavljate i gde provocirate druge svojim lepim i moćnim izgledom, pazite, jer možete isprovocirati nekoga pijanca, ljubitelja čaše i alkohola ili nekoga ko još nije mogao da oprosti, pa tu mržnju može da istrese prema vama.

Pod uticajem ovog aspekta dešavaju se silovanja, a u ratu to su uglavnom ratni profiteri, dakle vojnici koji ubijaju bogate i koji pljačkaju, pa kupe sve ono što je najvrednije. Hirurg u operacionoj sali, koji operiše srce, a gde može doći do komplikacija, zbog krvarenja, ali i zbog toga, što hirurg nema emotivan mir, jer ima ljubavni problem ili problem sa detetom. Kriminalci i pljačkaši zlatara ili prodavnica sa verdnom i skupom robom, koji napadaju prodavačicu ili vlasnicu preteći im.

Trenutak kada devojka stoji na trgu, gde se odigrava teroristički napad ili ubistvo devojke ili mlade žene, koja je ljubavnica onome koi ma moć, nešto što se moglo destiti Merlin Monoro, jer svaka takva mlada žena se suviše približila centrima moći, koristeći šarm i lepotu. Ili, zamislite da ulažete novac u neku skupocenu robu, što može imati krah ili slom, jer će vas dokrajčiti finansijska policija, zbog toga ništa ne muvajte sa ovakvim aspektom, ako se bavite sličnim.

Treba spomenuti i ljubav prema ocu, jer kada god budete pokazali privreženost i ljubav prema ocu, kada god mu se budete osmehnuli, možete takvim postupcima razbesneti partnera, jer će to kod njega izazvati ljubomoru. Dolazite sa posla i imate lepu vest, jer ste postigli veliki uspeh, pa radosni, jedva čekate to da saopštite i da se pohvalite, ali nailazite na otpor, prezir, ljubomoru.

Ako ste i uspeli da izađete sa partnerom, kada budete ušli u lokal ili restoran, možete se posvađati zbog mesta gde želite da sednete, jer će se jednom svideti mesto koje je u osvetljenom delu prostorije ili na neki način privlači poglede drugih, dok će se drugi partner žestoko usprotiviti, jer želi da sedne tamo gde je mračnije i gde se neće osećati kao da je na pozornici.

I, tako…u skladu sa planetama i aspektima, ono što prvenstveno trebamo znati to je da se osećaji ispoljavaju dinamično, erotski i fizički. Da bi se osetilo zadovoljstvo i uživanje, potrebno je pokazati jaku i snažnu želju, kao i aktivnost, što znači provociranje, startovanje, zavođenje.

Međutim, osetiće se mnogo nestrpljivosti, na primer dok se jedan bude spremao za izlazak, što može da potraje, jer postoji snažna želja za ulepšavanjem, drugi će pokazivati zbog toga veliku nestrpljivost. Ili, možete svoja osećanja ispoljavati previše direktno i silovito, tako da druga osoba to neće doživljavati kao ljubav, simpatiju, naklonost ili želju za bliskošću.

 

 

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Scroll to Top