Slaganje Venere u Vodoliji sa drugim Venerama

Slaganje Venere u Vodoliji sa drugim VeneramaVenera u Vodoliji i Venera u Ovnu

Njihov odnos može biti pouzdan, jer su im potrebe u ljubavi slične. Venera u Ovnu svojom aktivnošću i dinamikom daje podsticaj Veneri u Vodoliji kako bi mogla da se izrazi mentalno. Ponekad će impulsivnost Venere u Ovnu primorati Veneru u Vodoliji da se malo povuče, jer je ona pod vladarstvom Saturna.

Međutim, ovaj „savez“ može zaista biti ispunjen optmizmom i radošću, jer će se nezadrživa energija i strast Venere u Ovnu lako povezivati sa vedrinom Venere u Vodoliji. Odnos ove dve Venere može biti ispunjen  „ludim“ emocijama, tako da i nakon nekoliko godina, postoji osećaj kao da su se upoznali samo pre nekoliko dana.

Venera u Vodoliji bez poteškoća prepoznaje sve emocionalne impulse Venere u Ovnu. Obe Venere imaju potrebu za iznenađenjima i uzbuđenjima u bliskim odnosima. Zato, intimni život ove dve Venere, može biti poput tobogana! Strastvena Venra u Ovnu lako podstiče potrebu za avanturističkim eksperimentima kod Venere u Vodoliji.

Naravno, postoje i trenuci u kojima se Venera u Vodoliji može i umoriti od agresivne Venere u Ovnu i u takvim trenucima, njihov intimni život počinje da se stišava. Međutim, neko duže vreme u mirnom stanju ove dve Venere ne mogu da budu, tako da se vrlo brzo prepuštaju novim ljubavnim iskustvima.

Da bi odnos bio stabilniji, potrebno je da Venera u Ovnu više razgovara o svojim iznenadnim i jakim željama, a ne da ih nameće. U odnosu između Venere u Ovnu i Venere u Vodoliji može biti oproštena izdaja ili neverstvo.

Slaganje Venere u Vodoliji sa drugim Venerama

Venera u Vodoliji i Venera u Biku

Odnos između ove dve Venere prožet je mnogim izazovnim okolnostima. Ono što može ometati njihovu lakoću u odnosu je tvrdoglavost, ali sa obe strane. Međutim, ako bi trebalo u jednu od ove dve Venere uperiti prst zbog veće nepopustljivosti i tvrdoglavosti, onda će to biti Venera u Biku. Uprkos činjenici da Venera u Biku veruje kako ljubavni odnosi trebaju da budu trajni i pouzdani, ovakvi principi između ove dve Venere mogu biti poljuljani.

Venera u Biku preferira izgradnji mirnog odnosa posvećujući pažnju dubini osećanja dok Venera u Vodoliji ipak očekuje da je partner iznenađuje. Venera u Biku ponekad reaguje na sugestije Venere u Vodoliji koje su vrlo neobične. Tokom vremena, Venera u Biku može osećati sve veću iritaciju kad god Venera u Vodoliji pokuša de je uzbudi. Međutim, Venera u Vodoliji jedina može u Veneri u Biku da izvuče skrivenu potrebu za različitošću u ljubavnim odnosima.

Venera u Biku treba da bude popustljivija i manje tvrdoglava prema Veneri u Vodilji i da na taj način dozvoli više novina u odnosu. Predvidljiv intiman život povezan je sa Venerom u Biku, ali Venera u Vodoliji uvek očekuje neobične predloge. Zbog činjenice da Venera u Biku ne može dati Veneri u Vodoliji ono što ona želi vrlo je moguće da nastanu sukobi. Tandem odnosa Venere u Vodoliji i Venere u Biku zato je vrlo neobičan i složen.

Slaganje Venere u Vodoliji sa drugim Venerama

Venera u Vodoliji i Venera u Blizancima

Ljubavni odnos između ove dve Venere može biti prilično razumljiv, jer obe Venere dele iste stavove u bliskim odnosima. Čak i u fazli poznanstva vrlo brzo pronalaze zajednički jezik, pa se i njihova veza razvija brzo. Ovde su moguće ljubavi na prvi pogled, jer obe Venere imaju osećaj da imaju svoju polovinu preko puta sebe.

Vole mnogo vremena da provode zajedno, izlaze i druže se sa prijateljima. Posvećuju dosta pažnje zabavnoj strani života, tako da se osećaju veoma ugodno jedno pored drugog. Postoje ista i slična interesovanja i hobiji. Za obe Venere od značaja je mentalni podsticaj i komunikacija što im omogućava da pronađu raznovrsne teme za razgovor. Takođe, podržavaju se u profesionalnim ciljevima i kao da jedno dugoj daju podršku na vreme.

Venera u Vodoliji lako razume dvosmislen i promenljiv kvalitet Venere u Blizancima. Zbog toga u ovom odnosu ima malo mesta za ljuboromu i zavist. Istina, Venera u Vodoliji je smirenija od Venere u Blizancima čije se raspoloženje može promeniti vrlo brzo. Ovo može prouzrokovati male sukobe, međutim vrlo lako prevazilaze nesporazume.

Obe Venere rado ispunjavaju želje jedna drugoj, a čak i ako imaju neke manje nesporazume vrlo brzo dolaze do kompromisa i nastavljaju da uživaju u međusobnoj komunikaciji. Aktivnost i raznovrsnost Venere u Blizancima harmonično dopunjuje potrebe Venere u Vodoliji, koja ne sme da uđe u dosadu i monotoniju, kao što se često dešava sa drugima.

Slaganje Venere u Vodoliji sa drugim Venerama

Venera u Vodoliji i Venera u Raku

Odnos ove dve Venere ne može se svrstati u uspešan, jer su različite u svojim potrebama i željama. U početku one osećaju snažnu privlačnost upravo zbog njihove različitosti, ali vrlo brzo Venera u Raku oseća da Venera u Vodoliji mnogo pažnje posvećuje prijateljima i spoljašnjem okruženju. Zbog toga, Venera u Raku pokušava nežno da isprovocira Veneru u Vodoliji kako bi je podstakla na romantične podvige. Kao rezultat i nakon nekog vremena, ovaj odnos počinje da liči na bojno polje.

Da bi se ovakve situacije izbegle potrebno je da obe Venere rade na poštovanju i strpljenju zbog međusobno različitih potreba u ljubavnim odnosima.

Venere u Raku bi trebalo manje da prati šta i gde se kreće Venera u Vodoliji,  jer ovakvo praćenje može da bude vrlo nametljivo. Venera u Vodoliji ovakvo ponašanje može videti kao atak na njenu slobodu. Venera u Raku treba shvatiti da Venera u Vodoliji ne voli nikakva ograničenja i više voli da gradi slobodne odnose koji su zasnovani na međusobnom poverenju.

Venera u Vodoliji, zauzvrat, mora shvatiti da je preterano pokazivanje brige od strane Venere u Raku zbog toga što ona ima kontinuiranu potrebu da potvrđuje sigurnost i pouzdanost u odnosu.

Stabilni odnos između Venere i Vodoliji i Venere u Raku je retko uspešan i potrebno je da prihvate jedno drugo onakvim kakvi jesu.  Venera u Raku je mekša i tolerantnija što Venera u Vodoliji nekada može i zloupotrebljavati. Međutim, čak i kod mirne Venere u Raku strpljenje nije neograničeno.

Slaganje Venere u Vodoliji sa drugim Venerama

Venera u Vodoliji i Venera u Lavu

Ovaj odnos može biti jasna potvrda principa privlačenja suprotnosti. Tokom vremena njihov odnos postaje strastveniji i imaju osećaj da su konačno pronašli svoju dušu, iako u stvarnosti to nije tako. Obe Venere imaju potrebu da potvrđuju svoju jedinstvenost samo što to izražavaju na različite načine.

Venera u Lavu želi sve oko sebe i hoće da bude pravi primer svom partneru u svakoj životnoj situaciji, pa konstantno očekuje od Venere u Vodoliji da dokazuje svoju ljubav. Venera u Vodoliji pokušava da ostane zanimljiva u očima Venere u Lavu i važno joj je mišljenje prijatelja i poznanika. Kao rezultat takvih različitih potreba često dolazi do konfliktnih situacija, koje mogu razoriti ovaj odnos. Da bi se izbegle ovakve situacije potrebno je da obe Venere ulože trud kako bi pronašle kompromis. To je teško, jer Venera u Lavu i Venera u Vodoliji pokazuju tvrdoglavost.

Venera u Lavu treba da razume povremenu ravnodušnost Venere u Vodolija koje je samo prividno stanje, jer ona na ovaj način štiti sebe od previše jakih emocija. Venera u Vodoliji treba da shvati da je za Veneru u Lavu značajna pažnja i divljenje, jer ako toga nema, onda bukvalno počinje da vene i sumnja u osećanja Venere u Vodoliji.

Intiman život Venere u Lavu sa Venerom u Vodoliji je spontan, ali i nepredvidiv. Oba partnera u ovom odnosu su strastveni i senzualni, međutim njihova želja da se prepuste telesnim zadovoljstvima, vremenom se ne uklapa.

Venera u Lavu više pažnje treba da pokazuje prema Veneri u Vodoliji i da se ne fokusira samo na sopstvene potrebe. Venera u Vodoliji mora naučiti da sasluša sebe i da razume svoje želje, koje često predstavljaju misteriju za Veneru u Lavu. Ne bi trebalo da se međusobno sputavaju, pokušavajući da nametnu svoju viziju života i potrebno ja da pronađu najmanji zajednički interes.

Slaganje Venere u Vodoliji sa drugim Venerama

Venera u Vodoliji i Venera u Devici

Odnos ove dve Venere je kompleksan, jer potpuno različito izražavaju svoja osećanja. Na početku veze, već moraju da pronađu zajednički jezik. Venera u Devici ima potrebu za rigoroznim koracima da bi izgradila stabilan odnos, međutim Venera u Vodoliji voli više vremena da posvećuje svojim raznovrsnim hobijima.

Uprkos činjenici da Venera u Vodoliji veoma ceni slobodu u svim svojim manifestacijama, ona voli i da dobije potvrdu o ispravnosti onoga šta izgovara, kao i drugih postupaka. U takvim trenucima Venera u Vodoliji oseća pravo blaženstvo, ali Venera u Devici retko kada može pružiti takvu podršku. Venera u Devici često kritikuje postupke Venere u Vodoliji.

Pored toga, Venera u Devici oseća nezadovoljstvo i nesigurnost, jer Venera u Vodoliji na različite načine ispoljava svoja osećanja u zavisnosti od mnogih faktora. Venera u Devici misli da uvek treba na isti način da tretira Veneru u Vodoliji dok osećanja Venere u Vodoliji zavise od raspoloženja i spoljnjih faktora.

Venera u Devici mora shvatiti nestalnost Venere u Vodoliji i njenu želju za određenim stepenom slobode da bi veza bila udobnija. Zatim, Venera u Devici treba malo više da se uključi u hobije Venere u Vodoliji, kao i u razgovore sa njenim prijateljima.

Sa druge strane, Venera u Vodoliji ne treba previše da uzima za ozbiljno racionalne reakcije Venere u Devici kao znak njenih nedovoljno dubokih osećanja. Ljubavni odnos između ove dve Venere ponekad i samim partnerima se čini smešan i potpuno nepouzdan.

U principu postoje dve opcije za razvoj odnosa između Venere u Vodoliji i Venere u Devici: ili njihov odnos završava čim počne da bledi emocionalni entuzijazam, ili ne pronađu zajednički jezik i ostaju zajedno u godinama koje dolaze.

Slaganje Venere u Vodoliji sa drugim Venerama

Venera u Vodoliji i Venera u Vagi

Ljubavni odnos između ove dve Venere predstavlja jedan od najracionalnijih među svim kombinacijama. Međutim, to ne znači da se između Venere u Vodoliji i Venere u Vagi ne mogu pojaviti jaka osećanja. Na početku veze ove Venere se ponašaju vrlo uzdržano i skromno, ali vremenom su sve opuštenije i opuštenije. Uglavnom razumeju sve osobine one svoje druge polovine. Obe Venere su svesne da je potrebno izgraditi pouzdan odnos koji će biti ispunjen poverenjem. Njihov odnos vremenom može postati jedna celina.

Ono što može uzdrmati odnos između Venere u Vodoloji i Venere u Vagi je potreba za romantikom, zbog čega ponekad traže od svog partnera neke nezamislive podvige i druge neobične stvari. Međutim, njihovo povremeno neslaganje ne mora se i pretvoriti u sukob, jer su usmereni na izgradnju ozbiljnog odnosa.

Ove Venere mogu imati i različite ideje, ali vremenom rado zajednički dovršavaju ideje. U privatnom životu, kao i u finansijskoj sferi života, Venera u Vodoliji i Venera u Vagi, brzo pronalaze zajednički jezik. Međutim, činjenica da ne pridavaju toliko važnosti čulnoj strani odnosa, nedostatak seksualnog života može dovesti i do pucanja odnosa.

Da bi se ovo izbeglo Venera u Vagi trebalo bi češće da pušta svoje želje umesto da ih zadržava kako ne bi pokvarila potencijalne romantične trenutke. Sa druge strane, Venera u Vodoliji treba naučiti da razume i vidi sve „bubice“ Venere u Vagi kao sjajne načine za dodatnu stimulaciju u odnosu.

Ljubavni odnos između Venere u Vagi i Venere u Vodoliji predstavlja primer pravilno dogovorenog odnosa u kojoj obe Venere pokušavaju da urade sve što treba kako bi drugoj strani bilo dobro i prijatno. Obe Venere se trude da pronađu kompromisna rešenja u napetim trenucima. Njihov odnos može izgledati kao racionalan i predvidljiv, ali može biti stabilan.

Slaganje Venere u Vodoliji sa drugim Venerama

Venera u Vodoliji i Venera u Škorpiji

Ljubavni odnos između Venere u Vodoliji i Venere u Škorpiji predstavlja jedan od najtežih odnosa od svih mogućih kombinacija. Zaljubljuju se bukvalno na prvi pogled i njihova veza se razvija veoma brzo. Međutim, već u prvoj fazi odnosa, partneri primećuju različitosti na koje u početku nisu pridavali nikakav značaj.

Venera u Škorpiji očekuje duboke emotivne izlive od Venere u Vodoliji koja je uplašena od ovakvih osećanja. Zbog toga, Venera u Vodoliji počinje polako da se povlači dok Venera u Škorpiji pokušava što jače da je zadrži. Sa druge strane, Venera u Škorpiji oseća nedovoljnu zainteresovanost od Venere u Vodoliji i nedostatak osećanja, pa čak i izdaju.

Da bi se sprečio konfliktan razvoj događaja, obe Venere trebaju da nauče ne samo da slušaju već i da čuju ono što je najvažnije i najpotrebnije. Venera u Vodoliji treba da shvati težinu Venere u Škorpiji, jer njeno ponašanje ne može uvek logički da se objasni. Venera u Škorpiji ne može da živi bez turbuletnih i živih emocija, pa pokušava da dođe do nekih reakcija kod partnera uz pomoć provokacija.

Međutim, Venera u Škorpiji može malo i promeniti svog partnera i to  pomoću sofistciranih psiholoških tehnika. Ponekad će sposobnost Venere u Vodoliji za razumnim razgovorom o odnosu uspeti da isprovocira Veneru u Škorpiji kako bi preispitala svoju poziciju i ublažila neke previše krute principe. Njihov intiman život je previše komplikovan i zbunjujući.

Venera u Vodoliji je uzdržana i ne razume strastvene i neočekivane udare Venere u Škorpiji, koja ne može zamisliti odnos bez telesnih zadovoljstava sa voljenom osobom. Da bi uravnotežili intiman život obe Venere treba da nauče da „uhvate“ one trenutke u kojima su maksimalno raspoložene i opuštene.

Ovaj odnos se može opisati kao prilično neobičan, ali istovremeno zanimljiv i misteriozan. U povoljnim situacijama emocionalna i impulsivna Venera u Škorpiji dopunjuje i uravnotežava razumnu Veneru u Vodoliji.

Odnos Venere u Vodoliji i Venere u Škorpiji ima dve varijante razvoja događaja, koji su radikalno različiti jedna od druge. Ili, se između njih razvija kratkoročna i brza afera ostavljajući samo lepe uspomene ili prevazilaze probleme korak po korak na putu sa mnogo poteškoća.

Slaganje Venere u Vodoliji sa drugim Venerama

Venera u Vodoliji i Venera u Strelcu

U odnosu između ove dve Venere omogućeno je da njemu one budu što nezavisniji. Imaju osećaj da je pred njima savršen partner. Početak odnosa prolazi u opuštenijoj fazi i osećaju se „kul“, a u njihovom odnosu postoji uzajamno poverenje i poštovanje, jer oba partnera prihvataju jedan drugog onakvim kakvi jesu.

Nestabilna Venera u Strelcu može da postane stabilnija i mirnija pored Venere u Vodoliji. Venera u Vodoliji je slična sa Venerom u Strelcu i zbog toga postaju sve bliže i bliže. Međutim, u ovakvom pozitivnom odnosu postoje i nedoslednosti, koje mogu biti izazvane neznatnim razlikama.

Venera u Strelcu je emotivnija i spontanija od Venere u Vodoliji koja preferira da još malo analizira situaciju pre nego što učini bilo kakav korak. Ako i dođe do pucanja odnosa, obe Venere mogu zbog toga žaliti.

Intiman odnos između Venere u Vodoliji i Venere u Strelcu, može ličiti na vulkansku erupciju. Uvek mogu da pronađu način da prošire svoj intiman život, jer intuitivno osete potrebe druge osobe i uvek su spremne da urade sve, čak i ono najneverovatnije da bi ispunili želju svojoj drugoj polovini.

Jedina opasnost koja ugrožava odnos između ove dve Venere je privremeni gubitak međusobne privlačnosti zbog prekomerne strasti. Potrebno je često da menjaju okolinu i da učine svoj odnos, kao i život što raznovrsnijim i drugačijim.

Slaganje Venere u Vodoliji sa drugim Venerama

Venera u Vodoliji i Venera u Jarcu

Ovo je najneobičniji odnos među svim kombinacijama. U početnoj fazi  odnosa doživljavaju se negativna osećanja. Međutim, vremenom se pojavljuje i neki zajednički osećaji.

Mirna i stabilna Venera u Jarcu pokušava da izgradi najviše poverenje i blisku vezu zasnovanu na međusobnom razumevanju i poštovanju.  Venera u Jarcu oseća zaista ozbiljna osećanja prema Veneri u Vodoliji. Međutim, Venera u Vodoliji više vremena voli da provodi sa poznanicima i prijateljima. S obzirom da Venera u Jarcu nije tako društvena, počinje polako da se povlači i pokušava da promeni partnera.

Venera u Vodoliji negativno reaguje na ovakvo ponašanje Venere u Jarcu i kao rezultat se pojavljuju ozbiljni sukobi. Da bi se ovo izbeglo oba partnera moraju da se trude da uspostvaljaju češće kontakte između sebe i da nauče da pronalaze kompromise u različitim kontraverznim tačkama.

Venera u Jarcu treba da preispita svoje stavove i dozvoli više slobodnog vremena Veneri u Vodoliji. Sa druge strane Venera u Vodoliji treba da bude ozbiljnija i da počne više da podržava Veneru u Jarcu. Njihov intiman život je komplikovan za romantičan odnos.

Za Veneru u Jarcu i Veneru u Vodoliji senzualna zadovoljstva nisu primarna komponenta ljubavnog odnosa. Venera u Jarcu preferira da intiman život treba da bude jednostavan i predvidljiv. Venera u Vodoliji takođe želi stalnost u intimnom životu, ali uz kombinaciju unošenja novina u intiman odnos kao proces obnavljanja.

Glavni uslov za izgradnju ozbiljnije i trajne veze za Veneru u Vodoliji i Veneru u Jarcu je spremnost da ignorišu mane voljene osobe. Obe Venere su tvdroglave, pa su i promene teže.

Slaganje Venere u Vodoliji sa drugim Venerama

Venera u Vodoliji i Venera u Vodoliji

U početnoj fazi odnosa osećaju afinitet jedna prema drugoj zbog čega se njihov odnos razvija brzo. Osećanja između ovih Venera koje su u istim znacima podsećaju na erupciju vulkana, ali nakon toga može doći i do zahlađenja. Međutim, to ne ometa razvijanje njihovog odnosa.

Činjenica je da dopuštaju jedno drugom potpunu slobodu, posebno u početku odnosa. Kao rezultat toga razvija se poverljiv odnos koji uz određene napore može biti stabilan.

Međutim, potpuno iste ideje mogu dovesti odnos u dosadu i rutinu, jer partneri ne mogu međusobno da se inspirišu i nakon nekog vremena dolazi do raskida odnosa. Po nekom pravilu ulogu „čuvara“ odnosa preuzima žena zbog njene izražanije mekoće i usaglašenosti. Uprkos promenljivoj prirodi Venera u Vodoliji u zajedničkom tandemu imaju šansu da postanu uravnoteženiji i predvidljiviji.

Harmoničan initiman život između ove dve Venere predstavlja jedan od najvažnijih razloga za održavanje dugog odnosa, jer im omogućava da se konstantno razvijaju i ne izgube interesovanje. Partneri u ovoj kombinaciji Venera međusobno se poštuju i zato dozvoljavaju svojoj drugoj polovini da živi svoj život. Međutim, Venere u Vodoliji ipak ne uspevaju kompletno da uravnoteže svoj odnos zbog čega se mogu malo pomerati jedno od drugog.

Da bi se to izbeglo, oba partnera treba više vremena da provedu u razgovorima, provode više vremena zajedno, pronalaze zajedničke interese ili se jednostavno opuste kod kuće.

Slaganje Venere u Vodoliji sa drugim Venerama

Venera u Vodoliji i Venera u Ribama

U početnoj fazi odnosa Venera u Vodoliji i Venera u Ribama počinju da se osećaju jaka i duboka osećanja, jer na nesvesnom nivou osećaju bliskost duša. Obe Venere u ovom odnosu osećaju da se skoro potpuno poklapaju sa idejom kakav bi trebalo da bude idealan odnos između muškarca i žene.

Međutim, Venera u Vodoliji je mnogo više aktivnija i energičnija nego Venera u Ribama, ali ovakve razlike ne moraju otežavati odnos. Ovaj tandem može biti i kreativan. Ponekad se preterana osetljivost Venere u Ribama pretvara u kapricioznost koja počinje da iritira Veneru u Vodoliji. Venera u Ribama mora da pokaže više pažnje praktičnijoj  strani odnosa dok Venera u Vodoliji treba da bude opuštenija u izražavanju svojih osećanja.

Idealizam je povezan za obe ove Venere, tako da neće ni primećivati neke manje „defekte“ u odnosu. Intiman život Venere u Vodoliji i Venere u Ribama izgrađen je prvenstveno na međusobnom poštovanju.

Venera u Ribama treba da nauči od Venere u Vodoliji kako efikasno da  kombinuje svoja osećanja i živopisne emocije sa racionalnim pristupom na izgradnja odnosa.

 

Naravno, odnos između dve Venere ne može da bude presudan i najvažniji u procenjivanju slaganja ili neslaganja između dve osobe.

 

 

 

 

 

 

 

 

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Scroll to Top