Enriko Iglesias i Ana Kurnjikova

Enriko Iglesias i Ana KurnjikovaEnriko Iglesias je Škorpija na Ascendentu sa Marsom u znaku Riba. Ovo je vodena kombinacija, koja zrači jakim magnetizmom i simbolom romantike uronjenom u seksipil.

Za Anu Kurnjikovu nemamo vreme rođenja, ali je rođena sa razigranim i misaonim Suncem u Blizancima, ponosnim i strastvenim Mesecom u Lavu, kao i romantičnom i brižnom Venerom u Raku.

Enrikov Mars (vladar ascendenta) u kvadratu je sa Aninim Suncem u Blizancima. Ovaj aspekt ukazuje na dinamičan i strastan odnos u kojem intenzitet može biti promenljiv, jer su ove planete u promenljivim znakovima. Njegov Mars stimuliše i nadražuje njeno Sunce da bi se mentalno izražavalo, ali ovaj aspekt ponekad može preći i granicu, pa  aktivirati neku vrstu međusobnog rivaliteta.

Anina Venera je blizu Enrikovog Saturna u znaku Raka što je potencijal za dugu i ozbiljnu vezu. Enrikov Saturn ima ulogu da bi Ana kroz ovaj odnos emotivno sazrevala i prihvatila jednu od odgovornijih uloga. U ovom slučaju to je preuzimanje majčinstva, odnosno majčinske uloge, a ovaj par je dobio blizance, jer ovaj međusobni aspekt je u znaku Raka (majčinstvo, potomstvo). Uloga Anine Venere u Raku je da omekšava Enrikov Saturn i da ga oslobodi određenih emocionalnih strahova.

Venera Enrike Iglesiasa nalazi se u Blizancima u njegovoj osmoj kući. On se trudi da svoj emotivan i partnerski život drži pod kontrolom i daleko od javnosti. Ovo je dobar potencijal za paralelne veze, međutim druge osobe imaju i teškoće da mu emotivno priđu.

Enriko ima potrebu za mentalnom stimulacijom u partnerskom odnosu i traži u svojoj partnerki mladalački, nemiran i radoznao duh. Ana Kurnjikova može odgovoriti ovim njegovim potreba, jer ima Sunce i Mars u Blizancima.

Enriko Iglesias i Ana Kurnjikova

U njegovoj sedmoj kući, koja opisuje partnera nalazi se Sunce, a ona ima Mesec u znaku Lava. Kaže se: „Ona može ući u njegovu sedmu kuću.“

Venera kao vladar njegove sedme kuće partnerstva nalazi se u Blizancima, a Ana Kurnjikova je rođena u ovom znaku (Sunce u Blizancima).

Njihovi Meseci su harmonični, jer se nalaze u vatrenim znakovima i govore o strasti, dinamičnosti, ponosu, ali i potrebi za jakim partnerom. Mesec u Lavu Ane Kurnjikove je u kvadratu sa Suncem u Biku Enrika Iglesiesa, a ovo je sukob dva jaka i tvrdoglava znaka.

Ona želi moć, status, ugled, divljenje drugih i privlačenje pažnje što se ponekad može pretvoriti u sukob, jer Enrike sa Suncem u Biku zbog toga može biti posesivan i ljubomoran. Zato, ona na ovo reaguje jako, tvrdoglavo, egocentrično i ponosno (Mesec u Lavu).

Nemamo njeno vreme rođenja, pa ni njen raspored kuća. Ovaj par je u decembru 2017. godine dobio blizance. U horoskopu Enrika Iglesiesa Jupiter je bio u Škorpiji u prvoj kući i formirao veliki vodeni trigon sa njegovim natalnim Marsom u Ribama i Saturnom u Raku.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Scroll to Top