Mesec i otpuštanje

Mesec i otpuštanjeMesec u Ovnu – Rastajem se sa iritacijom koja mi truje dušu. Svu snagu svog besa usmeravam u konstruktivan kanal. Svoj cilj postižem bez stresa i bez gubitka ravnoteže. Imam dovoljno snage da postignem sve što poželim.

Mesec u Biku – Rastajem se od straha da ne padnem u siromaštvo. Oslobađam se svega što bi me moglo sprečiti da živim u izobilju. Smatram se dostojnim materijalnog blagostanja. Moj život je ispunjen obiljem darova Zemlje.

Mesec u Blizancima – Oslobađam se svega što otežava moju verbalnu komunikaciju sa drugima. Oslobađam se sa svim negativnim mislima koje osporavaju moju inteligenciju. Lako mogu steći sve potrebne veštine. Moj um je otvoren za nove ideje i poglede.

Mesec u Raku – Otpusitila sam svoju zabrinutost i neizvesnost u vezi sa budućnošću. Rastajem se sa svim uvredama koji su mi drugi naneli. Učim lekcije iz prošlosti, ali i puštam prošlost. Zamišljaj Mesec kako pluta nebom.

Mesec u Lavu – Oslobađam se potrebe da budem u centru pažnje. Oslobađam se ponosa i samoživosti. Svesna sam svog dostojanstva i uverena u svoje sposobnosti. Znam da zaslužujem poštovanje i ljubav.

Mesec u Devici – Oslobađam se destruktivnih i kritičnih stavova prema sebi i drugima. Puštam naviku da u svemu tražim savršenstvo. Bilo koji moj rad prolazi dobro i urodi plodom. Radu u svom životu dajem ulogu koju zaslužuje.

Mesec u Vagi – Oslobađam se potišenosti zbog raskinute veze. Više ne tražim savršenog muškarca i savršenu ženu. Ja sam potpuno savršeno biće i za takav osećaj mi ne treba ništa i niko. Znam kako da volim i znam da zaslužujem ljubav drugih. Ljubav dajem i primam bez rezerve.

Mesec u Škorpiji – Oslobađam se besa koji se nagomilao u mojoj duši. Rastajem se sa svim starim nezadovoljstvima, razočarenjima i gubicima. Znam i osećam sposobnost da promenim svoj život. Moja duša je otvorena za istinsko iskustvo lečenja. Pronašavši slobodu i isceljenje, ja se poput Feniksa uzdižem gore.

Mesec u Strelcu – Oslobađam se nagona za ekcesima i nerazumnim rizicima. Prekidam naviku da uvek budem u pravu i da znam odgovore na sva pitanja. Moja duša je otvorena za sve što mi može pomoći u razvoju. Moj um i moj duh su u stalnom razvoju.

Mesec u Jarcu – Oslobađam se svih tuga koje su se nakupile u mojoj duši. Otpuštam svoje strahove i sve što me muči. Osećam kako se ispunjavam radošću i nadom. Prepoznajem svoju sposobnost da postavim razumne ciljeve i dođem do njih.

Mesec u Vodoliji – Izbegavam „proteste“ koji bi mogli povrediti mene ili druge. Rastajem sa svojom iritacijom zbog onih koji su na vlasti. Imam pravo na individulanost i to pravo priznajem drugima. Imam svoje, posebne sposobnosti, i znam kako da ih izrazim. Osećam svoje jedinstvo sa zajednicom svih ljudi.

Mesec u Ribama – Oslobađam se potrebe da tražim nove ljude, nova mesta i nove stvari. Dozvoljavam sebi da shvatim i priznam svoja osećanja. Meditiram voljno i redovno. Cenim svoju kreativnost i pronalazim izraz kroz nju. Osećam i shvatam svoju vezu sa Božanskim ili kosmičkim principom.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Scroll to Top