Mars u Blizancima kvadrat Venera u Ribama

Ovo se manifestuje kao nestrepljenje (Mars) tamo gde bi trebali da pokažemo više sklada i takta (Venera). Ili, možemo da budemo popustljivost (Venera), baš tamo gde se traži da ipak budemo odlučniji i direktniji (Mars).
I, zato, nestrpljenje (Mars) da napravimo ili dođemo do dogovora (Venera) koji podrazumeva poslovnost ili neke praktične stvari (Devica).
Presilovitost dovodi do pošteškoća da se izražavamo skladno, uravnoteženo ili prijatno posebno u poslovnim odnosima. Ovo onemogućava postizanje poslovnih kompromisa. Ili, prema vama ide bujica grubih reči, provokacija, pa i uvreda da bi bili naterani da učinite neki kompromis, popustite…

Mars u Blizancima kvadrat Venera u Ribama

Pokušavate na silu da zadovoljite svoje želje, ili da na silu nametnete svoje vrednosti.
Pohlepno pokušavate da uzmete, da otmete i zgrabite nešto što je vredno, a što vam može biti korisno.
Poslovna partnerstva sada mogu biti na udaru, ali i veze i odnosi u koje se uvukao i najmanji crv sumnje.
Izazivate nevolje sa partnerom, jer ste previše kritični ili sitničavi. Izazivate svađu u vezi, jer ste sumnjičavi i nepoverljivi.
Strast ometa svaki kompromis. Uzbuđenje ide gde god da kretene što remeti prirodni tok svakodnevice.
Oseća se napetost između potrebe za ravnotežom na poslu s jedne strane i mentalnog nemira, hiljade ideja i interesovanja sa druge strane.
Prisutna je napetost između potrebe za „čistom“ vezom s jedne strane i strasnom avanturom koja preti da unese raznovrsnost u život s druge strane.
Kad god smo spremni na razuman ili praktičan kompromis, odjednom otkrivamo da ne možemo da se nateramo da popustimo, i postajemo nemirni, ljuti i besni…

Iako možemo naići na probleme u odnosima, oni se nekada mogu i prilično brzo rešiti. Ali, kao da ne znamo tačno šta želimo. Onog momenta kada osetimo da smo spremni da učinimo direktnu i hrabru odluku, odjednom otkrivamo da je to previše uzbuđenja i postajemo besni, jer pokazujemo popustljivost.
A, onog momenta kada osetimo da je svakodnevni red nešto lekovito i opuštajuće, automatski se uključuje nagon za razbijanjem, koji poremeti svaki prirodni ritam…

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Scroll to Top