Knjiga „Astrologija jezik nebeskih simbola“ – Jelena Studen Vojvodić

 

Sve o tumačenju natalne karte kroz 21 poglavlje, 31 ilustraciju i nebrojene primere poznatih i nepoznatih ljudi. Ovde ćete pronaći horoskope Nelsona Mandele, Merlin Monro, Edvarda Gejna, Džona Lenona, Bila Gejtsa, Breda Pita, Bila Klintona, Lilijen Betankur…

 

Ako od astrologije očekujete odgovore na sva pitanja o životu, pa i o smrti, nema vam pomoći. A ako je unapred odbacujete jer iste te odgovore ne može da vam pruži, takođe vam nema pomoći. Ako se pitate čemu onda služi, odgovor je: da upoznate sebe i pronađete način kako da se promenite. Ima još stvari koje može da vam pruži, ali, u najkraćem – ovo je suština.

 

Ako niste skloni krajnostima po pitanju astrologije i spremni ste da zaronite u okean upoznavanja sa samim sobom, knjiga Astrologija – Jezik nebeskih simbola pravo je štivo za vas. Autorka Jelena Studen Vojvodić napomenula je da se radi o “Udžbeniku iz natalne astrologije”. Moglo bi se naširoko govoriti o kvalitetima ove knjige, ali izdvojiću samo dve karakteristike koje čine onu malu ali drastičnu razliku u odnosu na ostala izdanja iz ove oblasti.

 

Na prvom mestu, što se retko sreće – iako knjiga obrađuje sve relevantne pojmove u vezi s astrologijom, čita se vrlo lako, i nije potrebno nikakvo predznanje da biste razumeli pročitano. Naprotiv, knjiga će vas zainteresovati pre svega obiljem primera za svaku stavku o kojoj govori, i sve je napisano prijemčivim stilom, razumljivo i interesantno.

 

Naravno, i onima koji se astrologijom bave, bilo amaterski bilo profesionalno, ova knjiga biće pravo blago jer otvara vrata razmišljanju – analizi, povezivanju, sklapanju kockica kako bi se protumačila nečija natalna karta. Autorka ponekad i decidirano kaže: „Razmislite, povežite…”. Nema gotovih rešenja. Primeri koje postavlja vrlo su interesantni – kako to da na primer Mars na istom mestu kod dve osobe ima sasvim drugačije značenje? I onda razvije priču, na koji način povezujete planete u nekom znaku i kući, u odnosu na njene aspekte s drugim planetama, vladarima znakova i kuća… Kombinacije su bezbrojne, logične… kao da sklapate slagalicu – od delića se najednom ukazuje slika.

 

Druga, ne manje važna karakteristika koja Jezik nebeskih simbola izdvaja od slične literature, jeste pristup astrologiji – od poglavlja u kome je objašnjen naučni i astrološki pristup „nebeskoj situaciji”, preko svih relevantnih stvari neophodnih da biste se snašli u šumi simbola i tumačenja, pa do detaljne analize na primeru jednog horoskopa. Na doslednosti i metodu učenja autorki svaka čast, to je onaj pravi profesorski pristup, u najboljem smislu te reči. Zato se opravdano i obraća čitaocu sa „dragi učeniče” jer to više nije samo atmosfera bliskosti već i skoro pa opipljive želje da neko stvarno nešto nauči. A učenje se ne svodi na „sutra će ti se desiti to i to” već na – promišljanje.

 

Milja Lukić, Slovopres

 

Kako doći do svog primerka astrološkog udžbenika Jelene Studen Vojvodić u izdanju Slovopresa?

 

 

SRBIJA

 

Ukoliko živite na teritoriji Srbije, potrebno je da na jedan od mejlova jelenasvojvodic@gmail.com, milja.lukic@gmail.com ili marko@slovopres.com dostavite tačnu adresu i broj telefona, kao i koliko knjiga naručujete.

Platićete 1.200 dinara za knjigu + troškove poštarine.

 

INOSTRANSTVO

Ako živite van Srbije, prvo se preko mejla milja.lukic@gmail.com najavite da ste zainteresovani za knjigu i ostavite adresu.

 

Potom uplatite cenu knjige (15 evra po primerku) i troškove poštarine. Kada nam stigne obaveštenje o vašoj uplati, knjiga (ili knjige) će vam odmah biti poslata poštom.

 

Podaci koje treba da popunite prilikom plaćanja:

SWIFT:

RZBSRSBG; Raiffeisen banka AD; Beograd; RS

IBAN:

RS35265051000008330727; Milja Lukić; Vojvode Micka Krstića 13/12; Beograd-Palilula; Republika Srbija

 

Troškovi poštarine nisu svuda isti:

za Evropsku uniju – 15 evra; za 2 ili 3 knjige – 25 evra;

za Veliku Britaniju – 10 funti; za 2 ili 3 knjige -18 funti;

za SAD – 17 dolara; za 2 ili 3 knjige – 30 dolara;

za Švajcarsku – 18 franaka; ali za 2 ili 3 knjige – 32 franaka.

Za sve ostale zemlje važe isti uslovi kao i za Evropsku uniju.

 

Iste iznose novca za pojedine zemlje i na istu adresu (Milja Lukić, Vojvode MIcka Krstića 13/12, 11060 Beograd, Srbija) možete uplatiti i preko Western Uniona. Mejlom pošaljite broj transakcije Vaše uplate i adresu na koju želite da Vam se pošalju knjiga ili knjige.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Scroll to Top