Beyonce – zato što je Venera u Vagi na podznakuBijonse Nouls ima stelijum u znaku Vage (Merkur, Saturn, Jupiter, Venera i Pluton) i u ovom znaku nalazi joj se i podznak. Da li je neko rekao da je Vaga lenj znak? Bijonse ima Marsa u desetoj kući u znaku Lava, a kada je Mars u ovoj kući pogotovo u vatrenom znaku, onda je i njegov smisao života „borba za status i karijeru“ i „želja da se izdigne iznad drugih ljudi“.

Pored stelijuma u znaku Vage, Bijonse ima Veneru na podznaku u Vagi i u kombinaciji sa Marsom u desetoj kući u Lavu ovo su velike ambicije i planovi kako bi se stelijum u Vagi zajedno sa Venerom na podznaku, izrazio kroz umetnost, ples i muziku. Njeno samopouzdanje i integritet ličnost umnogome  zavise od uspeha i realizacije ličnih ambicija, koje sa Marsom u Lavu u desetoj kući otvaraju put ka slavi i uspehu. Već na rođenju, ovaj položaj ukazuje kako će  se ona sa ovim pitanjima tokom života najdirektnije susretati u isksustvima povezanim sa borbom za status i položaj. Mars u Lavu u destoj kući ima moto „Sposoban sam da se samostalno borim za mesto koje mi pripada, a to je zenit ili vrh.“

Venera na podznaku u Vagi ističe talenat za muziku i ples. To je slično kao da na rođenju ova planeta šalje Bijonse poruku „Dajem ti lepotu i talenat za muziku kao glavno oružije koje ćeš koristiti u životu.“ Istovremeno, stelijum u Vagi i podznak u ovom znaku daju joj rođenjem i zadatak da pronađe formulu za „živeti u skladu i ljubavi sa partnerom i istovremeno sačuvati samostalnost i sposobnost samoostvarenja.“ Poznato nam je da Vage ne mogu da žive same i da se ceo život trude kako bi ostvarile stabilan odnos, ali u horoskopu Bijonse ovo postaje izazov, jer je jak uticaj Vage na njenu prvu kuću, a ova kuća predstavlja ličnost kao samostalnu i nezavisnu u svom samoostvarenju i potvrđivanju.

Beyonce – zato što je Venera u Vagi na podznaku

Venera je u konjunkciji sa Plutonom u Vagi i ovaj aspekt daje magnetičnu i fatalnu privlačnost, pa kada izađe sa svojim Marsom u Lavu na scenu ili pozornicu ona ima sposobnost da deluje moćno i fatalno. Pluton uvek opsesivno teži da ima moć i kontrolu i s obzirom da je u njenom horoskopu ova planeta u znaku Vage, onda je i  ovo potreba da ima moć u javnosti, kao i u partnerskim odnosima.

Bez obzira na mogućnost nepredvidljivog ponašanja, što se manifestuje kroz iznenadne životne promene čemu je Bijonse sklona zato što je Mesec u konjunkciji sa Uranom u Škorpiji ona je ipak i vrlo razumna. Vaga kao vazdušni znak je  razumna, a pored ovog znaka Bijonse ima i Sunce u Devici, a ovaj znak je iza grupe vazdušnih znakova i najmentalniji znak.

Kod osoba koje imaju Vagu na podznaku obično porodica i ostvarenje roditeljske uloge imaju dominatno mesto u budućnosti i životu, jer se često tada Rak nalazi na vrhu desete kuće (nije prvailo) kao što je i u horoskopu Bijonse. Mesec kao vladar Raka i desete kuće je u znaku Škorpije i u konjunkciji sa Uranom i ovo ukazuje na promene i krize u privatnim, intimnim i porodičnim odnosima. Ovakve promene drastično imaju uticaj i na menjanje njenih vrednosti, jer se konjunkcija Meseca i Urana nalazi u drugoj kući. To je slično kao kada u ovom trenutku imate jednu vrednost koju cenite, a onda zbog iznenadnih okolnosti koje se dogode, sledećeg trenutka imate neku drugu vrednost koju počinjete da cenite dok prethodnu zakopavate, jer je ova konjunkcija u Škorpiji.

Škorpija je znak jakih i borbenih zaštitničkih nagona i ovaj znak u horoskopu Bijonse se nalazi u drugoj kući, a to znači „Osećam se najviše zaštićenom i sigurnom kada posedujem materijalne vrednosti ili kada imam novac.“ Zbog ovakve potrebe ona je motivisana da se bori za status, položaj, karijeru i uspeh, jer se Mars kao vladar druge kuće nalazi u Lavu u desetoj kući. Mars u Lavu prima sekstile od Merkura i Saturna i realizaciju ovih njenih ambicioznih planova koristi putem razuma, inteligencije, spretnosti i upornost. Interesantno je da je Merkur ovde  dispozotor Sunca, a to je slično kao kada i Sunce osvetljava njenog Marsa podstičući ga da se bori za uspeh i slavu.

Sunce u Devici uvek analizira i planira i Bijonse svoje aktivnosti koje su usmerene prema desetoj kući sigurno uvek analizira. Svrha njenog Sunca u Devici sa Venerom u Vagi na podznaku i sa stelijumom u ovom znaku je i „Da li je bilo dovoljno lepo?“ ili „Da li je moglo biti još lepše?“. Sa druge strane, Venera na podznaku u Vagi i stelijum u ovom znaku daju talenat koji je potrebno praktično pimentiti, jer Sunce u Devici traži praktičnu primenu. Prema tome, „Evo ti lepota, evo ti umetnost, pesma i muzika, ali ih primeni i budi u tome korisna i sebi i drugima.“

Sunce u Devici u jedanaestoj kući i sa Vagom na podznaku i stelijumom u Vagi mora pronaći svrhu u širem društvenom uključivanju u kojem je potrebno kroz umetnost, estetiku i lepotu biti koristan društvu, jer samo na taj način ona može postići stabilnost i bezbednost tako što će se osećati korisnom za društvo što je uloga Device i Sunca u jedanaestoj kući.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Scroll to Top