Venera u Vagi – „Ne želim da budem sama“

Venera u Vagi – „Ne želim da budem sama“Venera u Vagi u horoskopu žene je simbol ženstvenosti, ali ne zaboravite da se ispod ove ženstvenosti krije i jedan oštar um i dok se budete usredsredili na njen izgled, ona razmišlja kako može da vas zavrti oko malog prsta. To je zbog toga što verovatno niste očekivali da neko može biti tako privlačan, ženstven, šarmantan i koketan, a istovremeno i „ume da razmišlja.“ Venera u Vagi u horoskopu muškarca, govori na potrebu za lepotom i estetikom, kao i na potrebu da bude okružen devojkama i ženama, jer u najdirektnijim iskustvima sa njima, može osetiti uživanje i zadovoljstvo.

S obzirom da Saturn ima povoljno dostojanstvo u znaku Vage, onda i Venera u Vagi očekuje život, koji će joj prvenstveno doneti iskustva kroz partnerske odnose,  jer samo iskustvo i zrelost mogu biti put do harmoničnog i stabilnog odnosa. Ako ste spremni da podelite sa njom neku vašu tajnu, ona vas neće odati (bar dok ste zajedno), zato što joj je veoma stalo da održi odnos, jer bi u suprotnom sebe dovela u komplikovane okolnosti, koje mogu da je ostave bez partnera ili koje mogu da  destabilizuje odnos. Zbog toga, Venera u Vagi uvek razmišlja i jako dobro odmerava, pa i ako ima nešto da vam kaže što joj se ne dopada ili što vam je  zamerila, sačekaće za to neki povoljan trenutak ili će vam reći kada budete bili sami. Ne zaboravite da je Venera u Vagi uvek dobar taktičar, zato što Merkur i Saturn u ovom znaku imaju povoljno dostojanstvo. Dok i razmišlja kako bi vam najrađe ovog trenutka sasula sve u lice, ona će se i dalje dok ste u društvu ljubazno osmehivati i čekati trenutak da dođete kući ili da ostanete sami. Zbog toga i kada joj nije po volji, ona će izgovarati, „Da, dragi…“ ili „Pa, to je baš lepo…“, jer neće dozvolititi da bilo ko drugi primeti kako je izbačena iz ravnoteže. Venera u Vagi se uvek turudi da u javnosti ili pred svojim prijateljima i u društvu, svojom finoćom, taktom i odmerenošću, uvek pokaže kako kod vas sve štima onako kako treba čak i ako u tom trenutku to nije tako.

Možete da budete jako besni i ljuti, ali ako vam u tom trenutku Venera u Vagi uputi osmeh  – potpuno će vas razoružati, umiriti, omekšati i onda vam je još samo ostalo da se istopite.  I, dok se budete toplili, ona će razmišljati „Moj osmeh je najmoćnije oružje koje imam.“  

Venera u Vagi – „Ne želim da budem sama“

Venera u Vagi voli da se druži i da bude okružena prijateljima, jer je Vaga vazdušni znak, ali isto tako voli i da priča, a reči su uglavnom sladunjave, lepe i lepršave. Nikad joj nije teško da deli komplimente, jer Merkur ovde ima povoljno dostojanstvo, a Merkur uvek mora da progovori samo što ovde progovara kroz Veneru. Venera u Vagi sve dobro odmerava na svojim sastancima, kao i u  kontaktima, jer Saturn ima povoljno dostojanstvo u ovom znaku, tako da je Venera u Vagi vrlo oprezna. Zbog toga će provesti i nekoliko sati pred ogledalom pre nego što izađe, jer sve na njoj mora biti dobro odmereno. U slučaju da nije njen dan, kupite joj neki poklon, uputite joj lepu reč ili kompliment, pozovite je da izađete i da se zabavite, pozovite je u društvo, odvedite je na koncert ili izložbu. Možete je i oraspoložiti, tako što ćete je poslati kod frizera, kozmetičara ili u neki šoping, jer je  uvek obraduje lepa fizura, dobar parfem ili lep komad garderobe. Ako od vas traži da provodite više vremena sa njom, a vi ne možete jer ste poslovno zauzeti, upišite je na ples, slikanje, pevanje ili na seminare i radionice tipa „Kako učiniti odnos trajnim i stabilnim“ ili „Kako zadržati lepotu i u zrelim godinama“

Venera u Vagi uživa ako je okružena lepotom, skladnim linijama i formama, kao i u prijatnim i lepim ambijentima. Ona uživa u lepoti u spoljnjem okruženju, ali uživa isto tako i sebe da ulepšava i zato joj je potreban „keš“ ili posao. Tada može sebi da kupuje garderobu, nakit, lepe i umetničke predmete, zatim da izađe i da se zabavlja ili otputuje na neko mesto gde će biti potpuno opuštena i uživati u lepoti predela i mesta gde je odsela. Kada putuje najčešće bira udoban prevoz i sa što manje stresa i presedanja, jer je za Veneru u Vagi najosnovnije pitanje „Da li se osećam udobno i prijatno?“ Ona sa osmehom pakuje u kofer cipele i garderobu za izlazak, jer se bez toga retko kada usuđuje na put, posebno ako ostaje duže, a onda idu i kreme za negu lica i tela, mirišljava kupka, šminka i dezodoransi.

Venera u Vagi – „Ne želim da budem sama“

Moguće je da ćete u njenoj sobi pronaći neku notnu svesku, koja je ostala još iz detinjstva, muzički instrument na kojem je svirala, sliku koju je oslikala, ikebanu koju je napravila, goblen, vez ili crteže nekih modnih detalja. Ali, uvek će se razboleti kada bude prolazila ružnim, starim, prljavim i siromašnim krajevima i neće hteti da poveruje da na ovom svetu postoji nešto suprotno od lepote.

Venera u Vagi nije rođena da bude sama i njena osnovna potreba da je da ima partnera. Isto tako, najviše joj leži timski rad, pa zato često traži partnerstvo i u poslu. jer razmišlja da su najveće vrednosti u timskim i zajedničkim poslovima. Ona kaže „Zadovoljstvo može da se pronađe i u poslu i najlepše je kada radost i zadovoljstvo možeš podeliti sa drugima.“ Kada Venera u Vagi i odlazi ili ostavlja, ona će to izvesti fino, kulturno i diplomatično, pa se ne treba iznenaditi, ako vam i u takvom trenutku kaže „Lepa ti je frizura“ ili „Draga moja, došlo je vreme da se raziđemo“. I, sigurno misli da je u takvom trentku u pravu, jer ko to može bolje i ispravnije da procenjuje od nje, pa ona je u znaku u kojem je Saturn egzaltiran, a kada vas bude jednog dana slučajno srela, neće okrenuti glavu, već će vam opet uputiti osmeh i neku lepu reč.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Scroll to Top