Venera kvadrat Mars

 Da li je na pomolu neko bojno ljubavno polje? Rat za ljubav, rat za partnera ili drage nam osobe i one koje volimo?

Ako su neki ratovi započinjali zbog žena, onda će to biti baš ovaj aspekt. 
Ako se poljubac mora baš oteti ili kao nekada baciti rukavica i izaći na dvoboj zboge žene, onda će to opet biti ovaj aspekt.
Ako ste danas spremni da se potučete zbog voljene osobe, opet govori nepovoljan aspekt između Marsa i Venere.

Jer, u ovom aspektu provejava nota agresije i grubosti. Mora se oteti, ratovati, osvojiti, kidnapovati ono što volite.
Ako dođete do neke sumnjive poruke u telefonu ili kompjuteru koju je vaša draga (dargi) primila od treće osobe izvesne su prilike da telefon ili kompjuter odleti kroz prozor, a ta osoba bude pozvana na dvoboj.
Ako se neko okrene za vašim partnerom veliki su igledi da ga išamarate ili u najmanju ruku izvređate. Jer, ko to može biti bolji od vas da bi se usudio da pogleda vašeg partnera?
Ako treba da se potučete i zaratite sa celim svetom zbog nje (njega) ni to neće biti nikakav problem. Važno je dokazivanje, pa ako se treba dokazati pred onom (onim) koga želite da osvojite, prihvatićete svaki izazov, pa i onaj najopsaniji.

Baci kocku zbog ljubavi takođe je manifestacija ovog aspekta. Prokockaj sve! Položaj, ugled, novac, kuću – sve! 
Ovo je i preljuba. Preljuba zbog strasti. Preljuba da bi dokazali svom egu da ste još uvek poželjni i privlačni i da ste sposobni da osvajate. Preljuba zbog malo drugačijeg izazova i zbog novog iskustva, jer vam je postalo dosadno i monotono.

Zbog note agresivnosti koja je prisutna u ovom aspektu, nekada se pribegava grubosti i agresiji da bi se zadržao partner, ali i da bi se dokazala snaga i dominacija. Ovo je aspekt i nasilnog seksa i silovanja.

Venera kvadrat Mars

Nekada je zaista potrebno i pocepati neki komad garderobe i grubo uhvatiti partnera, jer je baš u tom trenutku navala strasti i uživanja. Ovo su sva ona začeća devojaka i žena u ratnim okolnostima ili bilo kojoj drugoj okolnosti uz prisustvo nasilja (silovanja). Ali, ovo je i ratno profiterstvo, pa i svaki novac koji se otima.

Pa, ako pod uticajem ovog aspekta pogledate i u prirodu, ona je sva napeta kao struna i kao da će svakog momenta nešto eksplodirati i narušiti sklad i mir. Da li će grom pogoditi i prepoloviti drvo kajsije čije su se grane od roda povile do zemlje? Da li će vatra zahvatiti šumu? Da li će motorna testera nekih ludaka poseći stabla? Šta god od ovoga, ali je pretnja prirodi.

A, neko je opet zgazio cveće. Stabljika ruže je ostala bez cveta, jer je neko šutnuo nogom. Pita od višanja se ugljenisala i zagorela u rerni. Oštećena je Rembrantova slika, a veliki ćup koji ste doneli sa proputovanja iz Azije i koji je ukrašavao ćošak u sobi razbio se u deliću sekunde.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Scroll to Top