Tri scenarija igre privlačenja u uporednim horoskopima

Tri scenarija igre privlačenja u uporednim horoskopimaKoji su senariji u uporednim horoskopima kada nam se neko dopadne ili kada osećamo one leptiriće u stomaku koji započinju svoju igru?

Kod prvog scenarija trebalo bi da postoji neka sličnost u horoskopima, jer kako kažu – slično se sličnom raduje.

Na primer, ako imate Sunce u Blizancima, možete se dobro osećati pored osoba koje su rođene u ovom znaku, ali ovakva  simpatija ne mora da se gradi samo na Suncu već i uz pomoć drugih planeta u istim zodijačkim znacima.

Racimo da imate Veneru i Marsa u Ribama, a druga osoba u Ribama ima Sunce i Merkur. Ovo može biti tipična situacija privlačenja kroz sličnosti, ako ne velike ljubavi, a onda simpatije i razumevanja. U nekom delu sebe razumete partnera, kao što i on vas može da razume, jer ste se oboje konektovali na energiju znaka Ribe. To znači da je deo njegovih potreba sličan vašim potrebama i možete da delujete u istom pravcu.

Naravno, ne možemo reći da se ne mogu pojaviti sukobi kod simpatija, privlačenja, pa i u kompatibilnim vezama. Pre ili kasnije može doći do konkurencije, suprotstavljanja i borbe, jer setimo se da je ipak prva kuća (Ja) u suprotnosti sa sedmom kućom (Ti).

Kod ovakvog scenarija (sličnost) energija dve osobe se povezuje i kreće u istom pravcu stimulišući jedna drugu. Najjednostavnije – vi imate potrebu za osvežavajućim napitkom i vaš partner ima potrebu za osvežavajućim napitkom. Dakle, krećete se u istom pravcu.

Na primer, ako imate Veneru u Strelcu dok druga osoba ima Sunce u Strelcu, onda stimulišete jedno drugo, najčešće idealizmom i  otvorenošću ili „ma, sve će biti dobro“.

Glavni nedostatak u ovom scenariju može biti u jednostranosti, a onda se i zajedno prave greške.

Drugi scenarijo se javlja kod jakih trigona, kada su planete partnera, posebno Sunce, Mesec, Venera i Mars, povezane po elementima sa planetama u vašem horoskopu. Na primer, imate Sunce u Raku, a vaš partner ima Mesec ili Veneru u Ribama.

Ili, partner ima Marsa u Ribama dok vi imate Veneru u Raku. Ovde se povezujete preko elemenata, a u ovom slučaju to je Voda. To znači da postoji razumevanje i možete da budete prijatni jedno drugom, naravno ako nema nekih drugih jačih kontradikcija koje bi destabilizovali ovu tvrdnju.

Ovaj scenarijo je možda i bolji od prvog zato što, bez obzira na iste elemente, postoje i različitosti (različiti znakovi), pa je veća mogućnost za šarolikijem i raznovrsnijim sagledavanjem i procenjivanjem situacija u koje dolazite. Ovo je kao obostrano korisna saradnja, jer partner može dati nešto što nemate, a vi nešto što njemu nedostaje.

Tri scenarija igre privlačenja u uporednim horoskopima

Njegovo Sunce u Škorpiji u trigonu sa vašim Mesecom u Ribama. On vas može stabilizovati (čvrstina) da bi se emotivno izrazili sa Mesecom u Ribama, a vi njemu dajete mogućnost oplemenjivanja i saosećajnosti koju bi mogao da izrazi kroz strastvenost Sunca u Škorpiji.

Ovde energije teče u oba pravca, pa čak i ako se ne trudite. Međutim, nedostatak može biti u lakom odustajanju u slučaju kriza i onda se obično ne zadržavaju dugo jedno pored drugog.

Treći scenarijo se zasniva na razlikama, a to su međusobno nepovoljni aspekti (kvadrati i opozicije). Ovo su vrlo uzbudljive opcije. Na primer, partner ima Sunce i Mars u Vagi, a vi imate Sunce ili Mesec u Ovnu. Ovde je moguća simpatija po razlikama.

Naravno, ovde može biti i više problema, ali prisutna je ekstremnost: „Uh, mnogo mi se dopada!“, a nakon izvesnog vremena: „Ma, ne možemo zajedno, pa mi smo potpuno različiti.“

Posebno u početku se oseća prisutnost nekog privremenog, ali  ekstremnog ludila u samoj želji da dođe do upoznavanja, a onda skok na drugu stranu – ne to nije moguće! Mi smo dva različita sveta! On (ona) je tako neodlučan, a ja volim hrabre i odlučne osobe.

Prvo dolazi do uzbuđenja, fasciniranja, odlepljivanja, da bi nakon nekog perioda došlo do razočarenja, pa i neprijateljstva. Najčešće se ovi scenariji završavaju svađama i suzama. Odnos može i da se prekine da bi nakon nekog vremena partneri ponovo započeli igru privlačnosti. Kao neka vrsta začaranog kruga – prekidanje, privlačenje, prekidanje, privlačenje…I, ovo se događa sve dok se jedan od partnera potpuno isprazni.

Prema tome, u prvom scenariju partneri deluju zajednički (sličnosti), u drugom scenariju pomažu jedan drugom (sipmatija i privlačenje po istim elementima) i treći scenarijo po različitosti.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Scroll to Top