Tranzit Venere u Ribama kroz kuće natalnog horoskopa

Tranzit Venere u Ribama kroz kuće natalnog horoskopaTranzitna Venera u Ribama kroz prvu kuću

Ovo je period kada ćete biti okruženi prijateljima, kao i osobama sa kojima ste u bliskom kontaktu. Može se pojaviti neko ko će pojačati vaša osećanja i emotivno privući. Zbog tranzita Venere kroz znak Ribe koja se u ovom slučaju nalazi u prvom polju, pojava i okruženje ovakvih osoba pojačavaju vašu saosećajnost i osetljivost.

Mnogo toga zavisi i u kakvim aspektima će biti tranzitna Venera u Ribama sa natalnim planetama. Da li ćete biti žrtva zbog prisustva ovih osoba? Ili, ćete biti emotivno zaneseni i ushićeni? U ovom periodu, mnogo više ćete biti primećni kao neko ko je sposoban da šarmira, zavodi i privlači svojom spoljašnjošću.

Intenzivne strasti i jaki seksualni nagoni postaju okidač za ovu Veneru, pa tako i za tajne i skrivene ljubavne veze. Neki će biti primećeni i privući će pažnju na sebe zbog umetničkog talenta. Možete promeniti sadašnje stanje na bolje koristeći lični šarm, ali i želju da sarađujete sa drugima. Važno je da u periodu tranzitne Venere u Ribama kroz prvu kuću, izgledate atraktivinije uz jednu nijansu romantične note. Iskoristite ovaj period da poboljšate izgled, ali isto tako, potrudite se da odolite želji za slatkom i ukusnom hranom.

Tranzitna Venera u Ribama kroz drugu kuću

Sklonost ka kupovini luksuzne i lepe robe biće pojačana, jer je ovde Venera egzaltirani, pa možete biti ushićeni ako budete videli nešto što vam se bude dopalo, a čemu nećete moći lako odoleti. Osećanje da posedujete nešto vredno i lepo činiće vas uzvišenom. Mogu se opet pojaviti neki snovi o kojima ste maštali i sanjali, a koji su povezani sa stvarima koje želite da imate. Možda se opet pojavi bujna mašta za uređenjem životnog prostora i onda ovaj tranzit donese i „slatke“ troškove. Pojavljuju se novčana i finansijska pitanja, a posedovanje vrednosti postaje od važnog značaja za društveni status, jer ako nemam novac i finansijsku moć onda ne mogu da uživam u društvenom statusu.

Ako je tranzitna Venera u Ribama u drugoj kući u povoljnim aspektima sa natalnim planetama, onda se prihodi mogu povećati. Međutim, ako je Venera u Ribama u nepovoljnim aspektima može doći do gubitaka, kao i preteranog trošenja zbog zanesenosti, nedostatka realnosti i praktičnosti. U ovakvim aktivnostima možete imati „pomoć“ od osobe sa kojom ste bliski. Dobre mogućnosti dolaze od zajedničkog ulaganja, prodajom ili kupovinom umetničkih predmeta. Novac i pokloni dolaze preko neke žene, prijatelja ili partnera.

Ovo je dobro vreme da se zatraži finansijska pomoć, ako Venera u Ribama nije u nepovoljnim aspektima. Ovaj tranzit jača želju da se novac troši na zabavu, uživanja, zadovoljstvo, partnera i prijatelje, čemu se teško odoleva, jer su Ribe osetljive, osećajne, ali i opuštene.

Tranzit Venere u Ribama kroz kuće natalnog horoskopa

Tranzitna Venera u Ribama kroz treću kuću

Ovaj period je povezan sa laskanjem, lepim i umirujućim rečima, kao i porukama zbog kojih se popravlja raspoloženje. Mogućnost poznanstava i kontakata u kojima se već kod prvog susreta oseća bliskost. Ovaj period treba iskoristiti za finu, umiljatu i opuštenu komunikaciju. Susreti sa prijateljima i osobama koje su vam drage i bliske. Intenziviraju se odnosi sa osobama koje svakodnevno srećete, a u ovim susretima možete sada imati prijatna i lepa iskustva. Kontakti se mogu razviti u dublja osećanja, a poznanstva mogu biti romantična.

Lako stupate u kontakte u čemu vam pomaže privlačnost, šarmantnost i pronalazite reči koje će sagovornika dirnuti u dušu. Svaka komunikacija postaje emocionalno obojena. Ako je tranzitna Venera u Ribama u trećem polju u nepovoljnim aspektima sa natalnim planetama onda će poznanstvo, kontakt, prepiska ili komunikacija dovesti do laži, prevare i pokušaja manipulacije.

Možete uzeti časove ili upisatu kurseve i škole muzike, plesa, pevanja, slikanja ili šminkanja. Posećujte koncerte, umetničke muzeje, modne revije ili večeri poezije, jer pored opuštajuće i lepe atmosfere možete i  sresti osobu za koju ćete se zainteresovati. Možda će vas podsetiti na nekog glumca ili glumicu o kojem ste sanjali. Ako su kontakti sa komšijama i rođacima problematični ovo je period kada bi mogli da ih vratite u ravnotežu.

Tranzitna Venera u Ribama u četvrtoj kući

Vreme je za kućne, intimne i privatne zabave. Mogu se ostvariti snovi o ulepšavanju stambenog prostora i kupovinu lepih stvari u cilju poboljšanja kvaliteta i izgleda stambenog prostora. Ako je tranzitna Venera u Ribama u četvrtoj kući u skladnim aspektima sa natalnim planetama onda su u porodici skladni odnosi. Ovo može biti dobar period za nekretnine, kao i kupovinu i prodaju vrednijih stvari za kuću.

Očekujte razumevanje i podršku od članova porodice, posebno od ženskog dela. Ovo je povoljan period za kreativan rad kod kuće i rukotvorine. Možete dovesti svog partnera u kuću da ga upoznate sa roditeljima. Ponekad ovo može ukazivati i na pojavljivanje novog člana porodice.

Ako je Venera u Ribama u nepovoljnim aspektima, dolazi do nesklada i narušavanja ravnoteže u porodičnom okruženju. Možda ćete imati pojačanu potrebu za povlačenjem u porodični kutak, ali napeti aspekti neće doneti ono što vam je potrebno, a to je mir. Bićete veoma osetljivi na dešavanja u porodici, kao i na prisustvo osoba koje pripadaju privatnom okruženju. Problemi mogu nastati zbog nerazumnog trošenja nekog iz porodice. Možete postati lenji, povučeni i nevoljni da nešto preduzmete i ležati na krevetu žaleći sebe.

Tranzit Venere u Ribama kroz kuće natalnog horoskopa

Tranzitna Venera u Ribama u petoj kući

Ovo je vreme potrage za uživanjem i zadovoljstvom, zabavama, igrama i hobijima. Ako želite da privučete u život romantiku i ljubav nemojte zanemarivati izlaske i društvene aktivnosti. Ovaj period favorizuje romantične veze i proširuje krug poznanstava, ali na mestima koje služe za opuštanje i zabave. Pojačan je razvoj mašte i umetničkih aspiracija što otvara mogućnosti za realizaciju kreativnih ideja.

Period tranzitne Venere u Ribama u petoj kući nije pogodan za rad, posebno tamo gde se traži ozbiljnost i napor. Čovek želi da se odmori, zabavi i da radi omiljene stvari. Ovaj tranzit je dobar za glumce, umetnike i muzičare, kao i za profesije u kojima se traži kreativnost. Ovo je mogućnost romantičnih i intimnih sastanaka i zabave na kojima se troši dosta novca. Može se osvojiti neki manji iznos u kockanju i lutriji. Potražite pomoć uticajnih i poznatih ljudi, posebno žena.

Ako je tranzitna Venera u Ribama u petoj kući u nepovoljnim aspektima sa natalnim planetama, najverovatnije ćete se morati suočiti sa posledicama hedonizma i ekstravagancije. Negativni aspekti ukazuju i na ljubavne probleme u kojima dolazi do razočarenja, laži i ljubavnih prevara. Novčani gubici zbog zabava i uživanja, kockanja i špekulacija. Nove veze koje započinju u ovom periodu najčešće nisu uspešne.

Tranzitna Venera u Ribama u šestoj kući

Ovaj period karakteriše hramonija i sklad u radnim i poslovnim aktivnostima. U svakom slučaju, korisno je stvarati mirne, pa i ljubavne odnose kolegama i zaposlenima. Ulepšavanje i dekoracija radnog mesta još jedna je potencijalna aktivnost sa Venerom u Ribama u šestoj kući. Ako je Venera u Ribama u povoljnim aspektima sa natalnim planetama, treba posetiti kozmetičara, frizera, stomatologa ili plastičnog i estetskog hirurga. Posao i rad mogu doneti više radosti i povoljnih situacija, kao što i atmosfera na poslu može biti prihvatljivija. Ovaj period je dobar za pronalaženje posla, posebno ako koristite svoj šarm, fin ton u komunikaciji, spremnost na saradnju i prijatnu spoljašnjost.

Emocionalna atmosfera na poslu je dobra, ali i za povećanje plate. Mogućnost romantične i ljubavne veze sa nekim od kolega na poslu. Povoljno je vreme za preventivne preglede i kupovinu kućnih ljubimaca.

Ako je tranzitna Venera u Ribama u šestoj kući u nepovoljnim aspektima, može doći do pogoršanja odnosa sa kolegama na poslu. Neće biti lako ostvariti poslovnu saradnju i kompromis. Ovo je vreme emocionalnih napetosti na poslu. U radnom okruženju moguće su intrige i prevare. Mogući su problemi zbog preterane opuštenosti, lenjosti, osetljivosti, kao i iskorišćavanje od strane kolega.

Tranzit Venere u Ribama kroz kuće natalnog horoskopa

Tranzitna Venera u Ribama u sedmoj kući

Fokus je na drugim ljudima, partnerskim odnosima i bračnom partneru. Ovo je mogućnost da se pojave povoljne promene u vezi sa pravnim pitanjima, odnosima sa javnošću, ugovorima i poslovnim partnerstvima. Budite otvoreni da nudite i tražite saradnju. Tranzitna Venera u Ribama u sedmoj kući u povoljnim aspektima sa natalnim planetam, daje harmoniju i saradnju u zajedničkim ciljevima. Ovo je povoljan period za uspostvaljanje partnerstva.

Pojačana je želja za prijateljstvima i kontaktima sa drugim ljudima, kao i za stvranjem novih odnosa. Možete da privučete druge osobe svojom ljubaznošću. Povoljan je period da se uključite u umetničke, kreativne i humanitarne društvene aktivnosti. Neophodno je da budete više u javnosti. Uspostavite dobro razumevanje i odnos sa partnerom.

Ako je Venera u Ribama u nepovoljnim aspektima sa natalnim planetama, drugi verovatno neće ispuniti svoja obećanja i mogu vas razočarati. Previše ste osetljivi zbog dešavanja u partnerskom odnosu. Kompromis je nemoguć. Razočarenja u druge osobe. Osoba koja vam je bliska previše je tajnovita, maskirana i nedostupna što pogoršava situaciju. Postoji opasnost da budete prevareni, kao i opasnost od izlaganja u javnosti. Ljubavne afere i izdaje. Sudski procesi mogu doneti finansijske gubitke.

Tranzitna Venera u Ribama u osmoj kući

Važnu ulogu u ovom periodu imaju zajednički prihodi stečeni brakom ili poslovnim partnerstvima. Seksualni kontakti postaju aktivniji. Možete dobiti novac od osiguranja, pa i nasledstva. Ako u ovom periodu dolazi do braka onda se najčešće povećavaju prihodi i poboljšava se društveni status. Povoljno vreme da se ujedini kapital.

U slučaju da ste bili u platonskoj vezi ili u nemogućnosti da budete blizu osobe koja vam se dopada, ovaj tranzit može dovesti do zbližavanja. Neka stara osećanja mogu ponovo da ulepšaju život. Strast ide ruku pod ruku sa ljubavlju. U ovom periodu teško je odoleti ljubavnim, seksualnim i strastvenim iskušenjima. Bliske veze daju senzualna i seksualna iskustva.

Ako je tranzitna Venera u Ribama u osmoj kući u nepovoljnim aspektima, onda se rešavaju finansijski problemi. Ovaj period nije povoljan za sticanje zajedničkih prihoda i naplatu dugovanja. Događa se unutrašnja borba sa sopstvenim emocijama i strastima. Osećanja idu od ljubavi do mržnje, od strasti do ravnodušnosti. Prisutna je ljubomora, nesigurnost, emocionalna haotičnost i sumnja. Može se preživeti „smrt ljubavi“. Ne bi trebalo vršiti transakcije sa novcem i ulagati novac u neke investicije. Postoji opasnost od pronevere, falsifikovanja, prevara, krađe i pljačke.

Tranzit Venere u Ribama kroz kuće natalnog horoskopa

Tranzitna Venera u Ribama u devetoj kući

Povoljno vreme za obrazovanje, putovanja, verske aktivnosti i kontakte sa strancima. Favorizovanje pitanja koja su povezana sa intelektualnom delatnošću i javnim institucijama. Ovo je dobro vreme za pronalaženje poslovnih, ali i bliskih veza u inostranstvu. Dobro je vreme za predavanja, seminare, zbližavanje sa temama koje ne obuhvataju svakodnevni život, putovanja sa partnerom, odlazak u Veneciju na romantičnu večeru, romantične izlete u inostranstvo ili neki od wellnes spa hotela.

Ljubav se može naći na raznim kongresima, predavanjima, skupovima, a emotivna ushićenost proširuje i mogućnost za lični razvoj. Ovo je mogućnost novčanog dobitka povezan sa inostranstvom i strancima.

Ako je tranzitna Venera u Ribama u devetoj kući u nepovoljnim aspektima sa natalnim planetama, putovanja mogu dovesti do raznih nevolja. Možete se razočarati u ljubav prema osobi koja je od vas daleko. Na putovanjima se možete suočiti sa lopovima, posebno ženama. Poznanstva sa stranicima donose razočarenja. Bolje je ne podleći iluzijama i umiriti svoju maštu.

Tranzitna Venera u Ribama u desetoj kući

Pokažite spremnost da sarađujete u interesu vašeg statusa i karijere. Nemojte čekati da drugi obrate pažnju na vas već koristite svaku pogodnu priliku da istaknete lepotu, talente, kreativnost i šarm. Odnosi sa ženama u ovom peridu bitno mogu uticati na budućnost. Ovo je pojačana sposobnost da bi se približili drugim ljudima. Lični šarm u ovom periodu pomaže za napredovanje. Ljubavni odnosi, prijatelji i bliski odnosi utiču na budućnost i profesionalnu aktivnost. Dobar period za osobe koje se bave modom, umetnošću, zabavom i društvenim aktivnostima. Mogućnost ljubavne afere sa nekim ko je na moćnijem i superiornijem položaju. Kod muškarca, žene, supruga ili ljubavnica mogu promovisati rast karijere.

Ako je tranzitna Venera u Ribama u desetoj kući u nepovoljnim aspektima sa natalnim planetama, pažnja drugih ljudi neće zadovoljiti. Možda koristite neke metode i načine koji nisu poželjini i pristojni, na primer, ucene, tračeve, intrige, koketiranje, trikove, zavođenje ili korišćenje ličnih i bliskih veza. Postoji opasnost od skandala zbog kojeg se može narušiti status i ugled. Kod muškarca, narušavanju ugleda „pomaže“ supruga ili ljubavnica.

Tranzit Venere u Ribama kroz kuće natalnog horoskopa

Tranzitna Venera u Ribama u jedanaestoj kući

U ovom periodu društveni život promoviše razne hobije. Učestvovanje u grupnim aktivnostima i pridruživanje organizacijama mogu biti nagrađene. Ovo je vreme kada se mogu ostvariti neki snovi i nade. Sa prijateljima se uspostavlja toplo poverenje. Postoji mogućnost romantične veze u prijateljskom krugu. Mogućnost zaljubljivanja u osobu koja je sponzor ili dobrotvor za neki vaš projekat. Zajedničke ideje i zajednički (grupni) rad povećava šanse za uspeh.

Tokom ovog perioda postaje se duša grupe ili zajednice. Ovo može biti i samo druženje sa prijateljima, zajedničke zabave ili poznanstvo sa ženom koja će postati prijatelj. Mogućnost manjeg prihoda kroz prijatelja ili timski rad.

Ako je tranzitna Venera u Ribama u jedanaestoj kući u nepovoljnim aspektima sa natalnim planetama, onda će nedostatak saradnje komplikovati organizacione sastanke i događaje. Neslaganja i zamerke u prijateljskim krugovima, nezadovoljstvo zbog neispunjenih ideja i razočarenje zbog ljubavi prema jednom prijatelju. Slobodno vreme sa prijateljima završava razočarenjima. Mogućnost intimne veze sa prijateljem zbog koje sledi razočarenje. Opasnost da padnete pod uticaj prijatelja.

Tranzit Venere u Ribama kroz kuće natalnog horoskopa

Tranzitna Venera u Ribama u dvanaestoj kući

Ovo je period romantičnih i tajnih strasti i emocija, ali ljubav može biti prisutna samo u svetu mašte ili snova. Ovo daje zadovoljstvo, jer osoba u snovima čini ono što se plaši da uradi u stvarnosti. Pojačane su unutrašnje senzacije i osoba je potpuno uronjena u svoja osećanja. Povoljan period za dobrotvorne aktivnosti i humanitarne fondacije. Potreba da se izolujete od sveta kako bi se što više oslanjali na svoja unutrašnja osećanja. Tajne ljubavi i sastanci.

Ovo je povoljno vreme za tajne poslove, nevidljivu podršku i skrivene prihode. Tajni pokrovitelj može biti žena ili neka bliska osoba. Sastanci koji se razvijaju u tajnu strast. Na višem duhovnom nivou pojačana su saosećanja za ljude koji imaju probleme i patnju.

Ako je tranzitna Venera u Ribama u dvanaestoj kući u nepovoljnim aspektima sa natalnim planetama, dolazi do tuge, razočarenja i plakanja. Osoba se oseća duboko nesrećna, napuštena od strane svih, žali se i povlači se u sebe. Ne želi da komunicira. U najboljem slučaju ovo je  patnja zbog neuzvraćene ljubavi, a u najgorem slučaju zbog prevare, izdaje, bolesti i sl. Ovo je opasnost da postanete žrtva neke ucene i intrige, kao i opasnost od tajnih ljubavnika. Finansijski gubici zbog tajne veze i njenih posledica.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Scroll to Top