Neptun planeta obmane i idealizacije

Neptun planeta obmane i idealizacijeAko u nekoj oblasti imate nerazumljive situacije, haos i nesređenost onda možda imate posla sa Neptunom. Sa ovom planetom je teško raditi, pogotovo ako ste pragmatična osoba i daleko od neobičnog i magičnog.

Sve planeta iza Saturna (Uran, Neptun i Pluton) najčešće su destruktivne za našu zemaljsku stvarnost, jer predstavljaju drugi svet, kao i drugačiju stvarnost i precepiju.

Neptun zamagljuje stvarnost i stvara konfuziju. Sa ovom planetom dešavaju se prevare. Neptun predstavlja mnogo emocija i idealizovanja, a zatim sukob sa stvarnošću. On je kao efekat naočara sa ružičastim bojama. Pod njegovim uticajem događaju se tajne i tračevi.

Tranzitni ili natalni Neptun u prvoj kući

Osoba otkriva kreativne sposobnosti, veću osetljivost i prijemčivost. Postaje atraktivnija, šarmantnija i mekša. Na nižem novu Neptun u prvoj kući donosi samopovređivanje i iluziju o sebi: „Ja mogu sama da preplivam na drugu obalu.“ Samouništavanje je kroz alkohol, droge i tablete.

Potrebno je primenjivati neke od tehnika duhovne prakse, meditaciju, ići na duga putovanja i na nepoznate destinacije ili nositi odeću azurnih i plavih tonova.

Tranzitni ili natalni Neptun u drugoj kući

U najboljem slučaju predstavlja razvijenu intuiciju za novčana i materijalna pitanja. Novac dolazi bukvalno iz vazduha. Zatim, od kreativnog rada i umetnosti, muzike, trgovine melemima, kremama, alkoholom ili naftom.

U negativnoj manifestaciji ovo je konfuzija i haos u finansijskim i novčanim pitanjima. Novac uvek nestaje. Moguće su i novčane prevare. Prihodi dolaze iz skrivenih i ilegalnih poslova.

Probajte da stavite u torbu neki magični kamen koji donosi novac ili sreću.

Tranzitni ili natalni Neptun u trećoj kući

Ovo mogu biti lažni prijatelji i iluzrone veze. Potrebno je biti izuzetno tačan i precizan u komunikaciji. Tračevi, obmane i intrige u vezi sa braćom, sestrama, rođacima i komšijama. Koncentracija je slabija, a misli su nesređene.

Bilo bi dobro učiti fotografiju, meditaciju, tarot, muzičku školu, šminkanje i povezivati se sa kretaivnim ljudima i umetnicima.

Neptun planeta obmane i idealizacije

Tranzitni ili natalni Neptun u četvrtoj kući

Problemi sa nekretninama i stanovanjem, kao i porodične tajne. Teškoće u bliskom okruženju i u porodičnim odnosima. U kuću dolaze neki čudni ljudi. Migracije i preseljenja u najudaljenije krajeve.

Bilo bi dobro u dvorištu napraviti fontanu ili imati manju sobnu fontanu u stanu. Zatim, slike ili fotografije sa morskim temama. Kod kuće imati mesto za neku duhovnu praksu i meditaciju, umetnički atelje ili ikone.

Tranzitni ili natalni Neptun u petoj kući

Inspiracija i potreba da se uradi nešto neobično i magično. Projekti i poslovi u Neptunovskoj sferi mogu doneti uspeh.

Na nižem nivou ovo je kockanje i idealizacija, a onda i razočarenje.

Učestvovati u aktivnostima koje su povezane sa fotografijom, filmom i video projektima, muzikom, slikanjem, psihologijom.

Tranzitni ili natalni Neptun u šestoj kući

Ovo su lažne dijagnoze i imaginarni bolovi. Upotreba pogrešnih ili jakih lekova koji uništavaju telo i organizam. Opsesivno stanje i strahovi u odnosu na zdravlje. Mogućnost i preterivanja kada je bolest u pitanju, jer se „od muve napravi slon“.

Na radnom mestu i poslu dešavaju se prevare, podmetanja, laži i intrige.

Preporučuje se aktivnije proučavanje alternative i duhovne prakse u cilju lečenja. Ne govoriti o poslovima i radu sa drugim ljudima kako bi ste imali element tajnosti.

Neptun planeta obmane i idealizacije

Tranzitni ili natalni Neptun u sedmoj kući

Ne može se videti razlika između prijatelja i neprijatelja. Idealizacija partnera i drugih ljudi, a kao rezultat – razočarenja. Partnerski odnosi su nestabilni i neizvesni. Ovo su laži i prevare od drugih ljudi.

Budite obazrivi sa drugim ljudima, posebno ako govorimo o poverenju. Lažni brakovi i prevare u partnerskim odnosima. Mogućnost tajnih i skrivenih neprijatelja.

Potrebno je uspostaviti odnose sa ljudima iz umetničke ili duhovne sfere. Ako ste psiholog, umetnik, ezoterik, muzičar, političar, vreme je za dobru reklamu i predstavljanje. Kreirajte YouTube kanal ili Instagram.

Tranzitni ili natalni Neptun u osmoj kući

Prisutne su iluzorne opasnosti i uvek može izgledati kao da će se nešto loše i negativno desiti. Jaka psihološka i emocionalna stanja stvaraju opsesiju. Interesovanje za misticizam, okultne i energetske tehnike.

Ako natalna karta dozvoljava onda ulagati u naftu, filmsku industriju ili industriju lekova, ali treba biti obazriv u svim finansijskim poslovima.

Tranzitni ili natalni Neptun u devetoj kući

Opsesije o ideologijama, pogledima na svet i filozofijama. Pojavljivanje lažnih učitelja, gurua ili duhovnih mentora. Opasnost priključenja i ulaska u lažne verske organizacije. Pitanje odnosa prema Bogu ide od potpunog ateizma do apsurnog fanatizma. Lažna potraga za istinom.

Preporujučuju se putovanja naročito pored mora.

Tranzitni ili natalni Neptun u desetoj kući

Mogućnost u karijeri u oblasti umetnosti i kreativnosti. Tajni uticaiji i promocije u vezi karijere. Iluzije i prevare koje štete statusu i karijeri. Lažni šef koji obmanjuje svojim obećanjima. Tračevi koji ometaju društveni status i reputaciju. Nezaposlenost. Otkaz.

Međutim, možete nešto započeti u Neptunovskoj sferi, mada opet, može biti iluzorno, lažno i obmanjujuće.

Neptun planeta obmane i idealizacije

Tranzitni ili natalni Neptun u jedanaestoj kući

Čudne situacije u sferi prijatelja i istomišljenika. Izdaje i prevare od prijatelja. Lažni saborci. Kada je potrebna pomoć nema ni jednog prijatelja. Mnoga prijateljstva se okončavaju zbog sitnica, prevara, kao i čudnih okolnosti.

Problemi i teškoće uklapanja u društenu sredinu. Nedostatak jasnoće za društvena dešavanja. Lažna uloga u društvu. Teško se pronalazi cilj u društvenom smislu, kao i način kako se uklopiti u društvenu sredinu.

Tranzitni ili natalni Neptun u dvanaestoj kući

Neosnovani strahovi, kompleksi, opsesije i inferiornost. Interesovanje za meditaciju i misticizam. U unutrašnjem svetu mnogo toga je nejasno i nerazumljivo. Potreba za maštanjem i sanjarenjem udaljava od realnosti i stvarnosti.

Potrebno je osamljivanje, angažovanje u dobrotvorne svrhe, posećivati duhovna mesta, upražnjavati psihološke aktivnosti i analizirati snove. Uskladiti se sa neuhvatljivim stvarima, nekim oblikom umetnosti, poezijom ili muzikom.

 

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Scroll to Top