Retrogradni Mars u Blizancima

Retrogradni Mars u Blizancima je borbeni i agresivni instikt koji traži izlaz na komunikativan i verbalan način. Naizgled povučena, ali živahna zver, koja skače sa teme na temu da bi nahranila radoznalo divlju prirodu.
Borbena arena je u komunikativnim i intelektualnim debatama. U čoveku je instiktivno agresivan nagon da isprovocira rečima, onim što govori i kaže, idejom koju želi da zapali, osvoji, nametne i pobedi.

Traži da se otvore teme, koje nas opsesivno omamljuju, jer je Merkur kao dispozitor u Škorpiji. Otvara teme koje su izazovne, i provocira da bi došao do nekog dubljeg razumevanja. Traži najprljaviju komunikaciju da bi uleteo u debatu. Bira situacije koje nisu ni malo prijatne da bi se osećao mentalno snažno.
Vodi ga agresivni instikt za preživljavanjem i naoružan informacijama, svim sredstvima informisanja, pokretnim stvarima i objektima, ali krijući prave motive.
Isto tako, razotkriva skrivene motive, otkriva tajne, pa i prljavštine, da bi dobio, uzeo ili oteo ono što želi. Misli su mračne i ekstremne i služe snazi da ga niko ne može pobediti u opasnoj igri koju igra.
Mračne misli kao eksplozivne bombe na ulicama. Skrivene radnje kao oružije na društvenim mrežama. Podzemni i mračni kanali kao informativni ratovi.

Retrogradni Mars u Blizancima

Razumeti najdublji mrak znači aktivirati agresivni nagon za kretanjem. Doći do razumevanja najmračnijih i najskrevnijih delova sebe znači biti zainteresovan za lov.
Antene hvataju opasne signale za koje je divlja snaga zainteresovana. Putevi vode u podzemni svet kako bi se drumski ratnik potvrdio. Istraživač puteva kroz mračne pejzaže da bi izazvao sebe i pljuno ono što misli.

Instiktivno traži u koju rupu da se sakrije iz koje znatiželjno vreba plen da bi ga osvojio. Nekada je neko rekao da mora da ćuti, jer nije lepo iznositi ružno, zaprljano, ili neprihvatljivo, pa potisnuto, ali sada sve o čemu je ćutao izoštrava misao, naoštrava reči, udara uzvičnik, ubrzano korača dok misao lovi, tastatura dostiže visku temperaturu, knjige varniče i sve što se kreće dobija primitivan oblik.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Scroll to Top