Merkur konjunkcija Venera u Strelcu

Ovo su lake i lepe note, koje popravljaju raspoloženje, jer je lepota uslov mentalne živahnosti. Jezik otvorenog zavođenja i udvaranja. Taktične reči koje ulivaju nadu u budućnost. Reči koje umiruju, jer je to uslov da bolje slušamo i opažamo. Potreba da dobijemo kompliment zbog načina na koji komuniciramo. Volimo rečima i spremni smo na mnoštvo jezika da kažemo – ljubav.
Telefoni i kompjuteri trepere i povezuju širom sveta one što osmeh, bliskost, simpatije i ljubav mogu povezati. Slobodni i neobavezujući flertovi. Interesovanje za flertovanje, bez da li si zauzet/zauzeta. Radoznale oči posmatraju ono što ih privlači i zavodi. Flertovanje na društvenim mrežama odvodi i na drugi kraj sveta. Informacija putuje i može da obraduje i razveseli. Zaljubljujemo se u reči koje slušamo, jer cenimo govor i znanje. Ljubavne igre, jer samo radoznali i zaigrani možemo da uživamo. Kofer ljubavi koji je proputovao hiljade i hiljade kilometara. Glasnik ljubavi koji prenosi poruku sa jednog kraja sveta na drugi. Danas su ovo sastanci preko ovih modernih pomagala tehnike, a nekada je ovo bio golub pismonoša koji je nosio ljubavnu poruku. Ko zna, u budućnosti će verovatno biti telepatsko flertovanje na daljinu.
Lagana štiva, jer opuštaju um. Otvorenost i društvenost, jer smo zainteresovani za zabavu i poznanstva. Lajk i srce na status i objavu.
Ruke da budu vešte za srca.

Merkur konjunkcija Venera u Strelcu

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Scroll to Top