Putin Vs TrampOvih dana je izuzetno vrelo na svetskoj sceni dok pljušte vesti da nikada nismo bili bliži izbijanju trećeg svetskog rata. Pisali smo o tranzitnom Saturnu u Jarcu, koji je ušao u ovaj znak 19. decembra 2017 i ostaje u njemu sve do 23. marta 2020. g.

U Jarcu se nalazi i Pluton, a prelazak Saturna preko Plutona u ovom znaku počeće krajem 2019.g. Dakle, sve do početka 2020.g. planeta Zemlja je pod pretnjom od mogućih razaranja i ratova

Međutim, tenzije su već počele. Testiranje je počelo, dok univerzum namešta pozornicu. Kako na nebu tako na zemlji. Saturn se nalazi u periodu prolaza kroz znak Jarca, pa da se podsetimo šta smo ovde pisali, pre nego što će ući u ovaj znak:

„Svakih 28 godina, kada Saturn uđe u znak Jarca, donosi nam poruku – Možda nikada nije bilo ozbiljnije kao sad!“

„Saturn je bio u konjunkciji sa Plutonom za vreme Prvog svetskog rata.“

„Drugi svetski rat je takođe počeo pod uticajem Saturna i Plutona, koji su u to vreme bili u kvadratu.“

Podsetimo se da je Uran bio u znaku Bika za vreme Drugog svetskog rata, a uskoro očekujemo ponovo ulazak ove planete u ovaj znak.

Dve moćne osobe su ovih dana u centru dešavanja: Vladimir Putin i Donald Tramp.

Putin Vs Tramp

Tramp će uvek da preti i više naginje provokacijama, pa i agresivnijim rešenjima. Ako je tačan njegov horoskop koji imamo na netu, onda je to jasno, jer ima Marsa u Lavu na Ascendentu. Izgleda da mu je tvitovanje omiljeno, a kako i neće kada mu je Sunce u Blizancima u konjunkciji sa Uranom.

Ali, i Putin je pod uticajem Marsa, jer je Škorpija na Ascendentu, a njegov Mars je u trigonu sa Plutonom.

Mislim da Tramp sa svojim Marsom u Lavu i Suncem u Blizancima, kao i Mesecom u Strelcu više “mlati” i treba mu scena i pozornica. Ovaj drugi je mnogo opasniji. Najopasnije je provocirati Škorpiju.

Zanimljivo je da obojica nose vrlo slične želje Duše iz prošlih života, jer obojica imaju Plutona u Lavu. Dakle, moć, autoritet, vlast i ono veliko Ja u ličnim ambicijama.

Kod obojice se ovo potvrđuje i kroz osu Mesečevih čvorova. Putinov Pluton je u konjunkciji i opoziciji sa osom čvora, a isto tako je i kod Trampa, jer je i njegovo Sunce kao dispozitor Plutona u Lavu, povezano konjunkcijom i opozicijom sa osom čvorova.

Tramp i Putin su rivali i neprijatelji iz prošlih života, jer je Putinov Mars (planeta rata, rivalstva i neprijateljstva) u konjunkciji i opoziciji sa čvorovima Donalda Trampa. Međutim, i Mars Donalda Trampa nalazi se u konjunkciji sa Plutonom u Lavu Vladimira Putina.

Očigledno je da se oni kao rivali i neprijatelji ne sreću prvi put u ovom životu, već da se odlično znaju iz prošlih života.

Sunce i Saturn u Vagi Vladimira Putina predstavljaju dispozitore njegove ose čvorova i zbog toga pripadaju njegovoj karmičkoj osi. Ove dva planete padaju tačno na retrogradni Jupiter u Vagi Donalda Trampa, koji je deo njegove kramičke ose, jer je Jupiter dispozitor njegovog Južnog Mesečevog čvora. Ovo znači da su njih dvojica imali važne pregovore (Vaga) i u prošlim životima i da su bili odgovorni za mir i ravnotežu (Vaga).

Nema šta, jer univerzum priprema sličnu scenu, samo u drugim okolnostima na kojoj svako od njih opet ima testiranje za važne poteze kao deo prošloživotnih iskustava.

Zanimljivo da se obojici tačka polariteta Plutona nalazi u Vodoliji, jer je Pluton kod obojice u Lavu. Dakle, obojica imaju isti ili sličan evolutivni put Duše, ali naravno druga je stvar šta će oni učiniti i koliko će to ispratiti.

Ali, ako je Pluton u Lavu, a tačka polariteta u Vodoliji, onda obojica trebaju da na svom evolutivnom putu probiju granice sopstvenog ega i podele svoje talente (Lav) zarad dobrobiti svih (Vodolija). Kroz sopstveno kreativno izražavanje (Lav) potrebno je da se okrenu služenju čovečanstvu (Vodolija), bez stava „Ja mogu sve“ i „Ja sam Bog“ što je tipično Lavovsko ponašanje.

I, još jedna podudarnost. Osa čvorova obojici prolazi kroz četvrtu i desetu kuću, a to znači da su u sadašnjem životu svakom od njih dvojice važna pitanja porekla, pripadnost naciji i mestu rođenja sa budućnošću, istupanjem u spoljašnjem svetu, imidžom i najvažnijim ciljevima

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Scroll to Top