Opozicije u uporednim horoskopima

Opozicije u uporednim horoskopimaNajčešće se u uporednim horoskopima kod opozicija naglašava smetnja u partnerskim odnosima.

Svako može da vuče na svoju stranu. Jedan partner pristupa rešavanju problema strastveno, dok se drugi partner trudi da ga reši razumno. Vi želite da ostanete kući, ali on želi da izađete i da se zabavite. Jedan partner želi napredovanje u karijeri, dok drugi partner hoće decu.

Opozicije u uporednim horoskopima mogu biti i vrlo podsticajne i stimulativne u međusobnoj razmeni energije. One ne moraju da budu pokazatelji sukoba.

Vodeni i zemljani znakovi su u opoziciji (Bik – Škorpija, Rak – Jarac i Devica – ribe), ali voda je potrebna zemlji, kao što je i zemlja potrebna vodi da se ne bi razlivala i da bi joj obezbedila korito kojim će teći.

Vazdušni i vatreni znakovi su opoziciji, ali vazuduh je potreban vatri da bi bolje gorela (Blizanci – Strelac, Lav – Vodolija i Vaga – Ovan),  a vatra je potrebna vazduhu, jer mu daje energiju i stavlja u pokret.

U slučaju da imate međusobnu opoziciju preko ose Ovan – Vaga, osoba koja je predstavljena planetom u znaku Ovna ohrabruje drugu osobu kako bi se  odlučnije realizovala u nekoj društvenoj i javnoj aktivnosti ili kroz estetki i umetnički talenat. Kada osoba koja je predstavljena planetom u Vagi ima neki javni nastup ili poslovni sastanak i ako zbog toga ima tremu, onda će je osoba sa planetom u Ovnu ohrabriti i reći: „Ti to možeš!“

Osoba čija se planeta nalazi u Vagi biće stimulativna za drugu osobu koja ima planetu u Ovnu i podsticaće je da razmišlja pre nego što nešto uradi. Ona može biti idejni podstrekač za sve aktivnosti koje preduzima osoba koja je predstavljena planetom u Ovnu. Na primer, ako je Saturn u Vagi u opoziciji sa Marsom u Ovnu, onda će osoba predstavljena Marsom u Ovnu moći dosta toga da nauči o strpljenju, opreznosti i iskustvu, a onda ove lekcije koristiti za svoje životne bitke.

Ako imate međusobnu opoziciju preko ose Bik – Škorpija, osoba čija se planeta nalazi u znaku Bika može učiti partnera sa planetom u Škorpiji kako da se stabilizuje i bude manje intenzivan i ekstreman. Osoba čija se planeta nalazi u Škorpiji stimulisaće partnera sa planetom u Biku i može ga naučiti kako da postigne svoje ciljeve i bude prodorniji i pronicljiviji.

Na primer, ako imate opoziciju između Venere u Biku i Marsa u Škorpiji, onda vlasnik Marsa u Škorpiji može podsticati osobu sa Venerom u Biku da bude prodornija i hrabrija u ciljevima i planovima, koji su povezani sa praktičnim vrednostima i finansijama. Kada se osoba sa Venerom u Biku bude ulenjila i umirila, onda će partner sa Marsom u Škorpiji reći: „Hajde, pokreni se! Uradi to!“ Na primer, može biti stimulisana da započnete neki posao koji je povezan sa simbolikom Venere u Biku. Osoba koja ima Veneru u Biku stimulisaće veću senzualnost i užitak kod partnera koji je predstavljen Marsom u Škorpiji.

Opozicije u uporednim horoskopima

U slučaju da imate međusobnu opoziciju preko ose Blizanaci – Strelac, osoba čija se planeta nalazi u znaku Blizanaca postaje stimulativan tako što će iznositi detalje i činjenice kako bi partner sa planetom u Strelcu dobio jedan širi pogled i sliku. Osoba čija je planeta u znaku Strelca daje više optimizma parteru sa planetom u Blizancima. Ona ga ohrabruje u njegovim idejama i odlukama.

Na primer, ako postoji međusobna opozicija između Saturna u Blizancma i Mars u Strelcu, vlasnik Saturna u Blizancima može mudrim i zrelim savetima biti podsticajan za partnera sa Marosm u Blizancima. Osoba koja je predstavljena Saturnom u Blizancima praviće prioritete i planove, a partner sa Marsom u Strelcu koristiće ih za više i ekspanzivne ciljeve. Vlasnik Marsa u Strelcu ohrabruje, bodri i podstiče partnera sa Saturnom u Blizancima kako bi mogao svoje ideje da materijalizuje i učini stvarnim.

Ako imate međusobnu opoziciju preko ose Rak – Jarac, onda od osobe čija se planeta nalazi u Raku možete naučiti kako da budete emocionalniji i brižniji. Osoba koja je predstavljena planetom u znaku Jarca naučiće od partnera sa planetom u Raku kako da bude stabilnija, praktičnija i ambicioznija.

Na primer, ako imate opoziciju između Venere u Raku i Meseca u Jarcu, osoba koja je predstavljena Venerom u Raku svojom nežnom i blagom prirodom može  podsticajno delovati na partnera sa Mesecom u Jarcu i onda će on pokazivati sigurnije ponašanje i reakcije.Vlasnik Meseca u Jarcu svojom praktičnom i realnom prirodom stimulisaće partnera sa Venerom u Raku na stabilnije i trajnije emocije. On će planirati, a partner sa Venerom u Raku će ove planove sa ljubavlju usmeravati prema porodičnom okruženju i deci.

Ako imate međusobnu opoziciju preko ose Lav i Vodolija, onda osoba čija se planeta nalazi u Lavu može naučiti partnera sa planetom u Vodoliji kako da se više fokusira na svoje lične potrebe. Osoba koja je predstavljena planetom u Vodoliji može mentalno i idejno stimulisati partnera sa planetom u Lavu i na taj način biti od pomoći u njegovim ličnim ambicijama.

Na primer, ako imate međusobnu opoziciju između Merkura u Vodoliji i Saturna u Lavu, onda će osoba sa Merkurom u Vodoliji svojim rečima i razumevanjem biti stimulativna za partnera sa Saturnom u Lavu kako bi prebrodio strahove povezane sa samopouzdanjem, statusom i ambicijama. Takođe, svojim idejama inspiriše partnera sa Saturnom u Lavu na koji način da osigura i stabilizuje svoj položaj. Vlasnik Saturna u Lavu može osobu sa Merkurom u Vodoliji učiti većoj mentalnoj odgovornosti i disciplini kako bi do kraja sprovela svoje originalne ideje.

U slučaju da imate međusobnu opoziciju preko ose Devica – Ribe, onda možete od osobe čija se planeta nalazi u Ribama naučiti nešto o osećanjima, mašti i snovima. Osoba koja je predstavljena planetom u Devici na analitički način će  stimulisati partnera sa planetom u Ribama i tako će mu biti od pomoći u trenucima kada bude najosetljiviji i najslabiji.

Na primer, ako imate međusobnu opoziciju između Venere u Devici i Urana u Ribama, osoba koja je predstavljena Venerom u Devici može svojim razumnim osećanjima biti od pomoći partneru sa Uranom u Ribama, posebno u trenucima kada bude uznemiren i emotivno nestabilan. Vlasnik Urana u Ribama će na originalan način stimulisati osobu sa Venerom u Devici kako bi mogla da spoji lepo i korisno.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Scroll to Top