Merkur u Vodoliji donosi poruke iz budućnosti

Merkur u Vodoliji povezuje ono što nikada ranije nije bilo povezano, i razmatra ono o čemu nikada niko nije razmišljao, ili posmatra sa tačke gledišta iz koje se nikada pre toga nije razmatralo.

On će često reći nešto neobično, čudno, pa i neshvatljivo. Naravno, Merkur u Vodoliji nije uvek sposoban za neka stvarna otkrića, ali je originalan.

On prvo ima jednu nepovezanu gomilu ideja, a onda u svemu tome primećuje ono što je najoriginalnije i pokušava da postavi novi tip strukture. Ovde je prisutna mentalna mističnost, jer mu dolaze do glave nove misli koje su nepoznate čovečanstvu.

Ako ste ga tek upoznali, pa ako počne da vam postavlja i neka lična pitanja, nemojte laskati sebi, jer to ne znači da se i zainteresovao lično za vas! On kroz vas istražuje svet.

Za Merkura u Vodoliji je veoma zanimljivo da traga za nekim nepoznatim obrascom i da dođe do strukture koja će povezati i oragnizovati rasute činjenice. Komunikacija za njega predstavlja i važnu sponu kako bi bio u nekom obliku zajedništva sa drugim ljudima.

Ako se mentalno iscrpi, vrlo lako prekida kontakt i onda ga nećete uhvatiti. On jednostavno nestaje.

Merkur u Vodoliji se događa u dva suprotna stanja. U prvom slučaju, on je u komunikaciji i kontaktima na prijateljski, pažljiv i ekcentričan način. U drugom slučaju on je jednostavno odsutan, ponekad nestaje i prekida se u razgovoru.

To su oni trenuci kada se iznenada povlači i kao da se nalazi u nekom drugom prostoru, gde govori nekim drugim nepristupačnim jezikom. Ponekad je taj prostor budućnost ili neka vrsta vremenske mašine.

Dobijanje informacije iz neke druge dimenzije nije tako ni lako za Merkura u Vodoliji, jer često ni sebe ne razume šta govori. Međutim, om smatra da je to veoma važno za njegove savremenike.

Merkur u Vodoliji donosi poruke iz budućnosti

Merkur u Vodoliji ne teži za praktičnom realizacijom svojih ideja, jer smatra da je najvažnija stvar sa njegove strane da prenese informacije, a onda ljudi neka razmisle da li im je to potrebno ili ne.

On je posetio budućnost i doneo je ljudima ideju, ali na koju  nisu svi spremni. Ako niste u stanju da ga zadržite u razgovoru, on će se okrenuti i razgovarati sa nekim drugim.

Njemu je potrebno da čuje glas odozgo, da ga razume i da ga interpretira na jezik koji je razumljiv dole. On je prezauzet svojim idejama da bi de dosađivao sa vama. Njegova tipična zemaljska manifestacija je primer čudnog profesora, potpuno apsorbovanog u svojim teorijama i idejama.

Niži tip Merkura u Vodoliji predstvalja tvrdoglavo i kruto nametanje sopstvenih stavova i ideja, pa i činjenje gluposti.

Tamo gde je Merkur u Vodoliji tamo se nalazi i razmišljanje između starog i novog.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Scroll to Top