Mars u Biku osvajač planete ZemljeAko je ikada bila invazija na planetu Zemlju sa ciljem njenog osvajanja, onda taj trenutak treba pripisati Marsu u Biku. On je na njoj prepoznao plodnu zemlju, hranu, šume, livade, cveće, čvrstu građu i materiju. Prepoznao je na planeti Zemlji život!

Mars u Biku se povezuje sa energijom Majke Prirode koja ga okrepljuje, leči, motiviše i hrani. Dobro je što češće provoditi vreme u prirodi, jer dok hoda po travi oseća istu onu radost i vedrinu, kao da hoda po najskupljem ćilimu.

Ne kreće u osvajanje da bi porobio, uništio i razorio. Osvaja svaki pedalj da bi uživao i živeo. Nož nije zaboden u srce čoveka već u srce lubenice. „Oružje“ ne oštri za rat već da bi obrađivao zemlju i gradio kuće i zgrade. Ovo je „rat“ za pogaču, parče hleba, među ili njivu, pa ako se pitate: „Ko je zapalio žito?“ obratite pažnju na Marsa u Biku.

Mars u Biku predstalja žive spermatozoide, koji jure i žure, kao i onog jednog  jedinog spermatozoida, koji će oplodi jajnu ćeliju. Zbog toga, Mars u Biku ne juriša kroz rovove i klance već juriša i prodire kroz matericu.

Biće mu neizmerno drago ako mu donesete tepsiju kolača ili flašu vina. Najvažniji razlog koji huška i pokreće Marsa u Biku je njegova urođena potreba za sigurnošću. On grabi, juriša i osvaja polako, zato je potrebno samo da ga ostavite na miru i da ne vršite suviše veliki pritisak. Dok se bude ljutio to je isto kao da sedite na bombi koja svaki čas može da eksplodira.

Mars u Biku se ne bori za vlast već za parfem koji voli. On se ne bori za status i položaj već za miris proleća ili dodir voljene osobe. Njegov izvor uživanja nije pucanj koji će označiti početak borbe ili trke već muzika koja usklađuje njegovu fizičku energiju i umiruje ga u trenucima ljutnje i besa. Njegova energija je usklađena sa cvrkutom ptica, zvucima prirode, potokom i morskim talasima koji udaraju u obalu.

Izboriće se za „pogled“ da bi još jednom obezbedio uživanje, ali sada svom čulu vida kako bi uživao u sjajnoj  mesečini, slapovima vodopada i zalasku Sunca. Ima li neka svirka večeras ili koncert? Možda ste iznenađeni, jer ste ga sreli u žurbi. To je zbog toga što kasni na izložbu umetničkog stvaralaštva, koju želi da vidi.

Ponekad su njegova „mala“ umetnička dela napravljena dok piskara po salveti sedeći sa društvom u restoranu. Njegov rad u vrtu ili bašti takođe može da bude pravo remek-delo, a dok zvižduće melodiju neke pesme imaćete utisak kao da slušate neki muzički instrument.

Mars u Biku se uvek oseća kao pobednik onda kada sebe nagrađuje čulnim i fizičkim zadovoljstvima, dobrom hranom, lepim poklonom, ali i svesnošću o laganoj i umirujućoj kiši koja ispunjava njegovo čulno iskustvo.

Kao i svaki drugi Mars u stanju je da napravi neku štetu, pa će vam oteti sendvič, pojesti pitu koju ste čuvali za večeru, potrošiti parfem ili novac, jer mora kod kozmetičara, a onda na tamburaše do zore. Međutim, onog trenutka kada ga bolje upoznate uverićete se da je on tvrđava skrivene snage.

Mars u Biku osvajač planete Zemlje

Možda ćete primetiti da je danas suviše nervozan, crven u licu i nezadovoljan, pa dok razmišljate kakav ga veliki problem ga muči, nećete ustvari ni znati da je obukao košulju koja ga steže, džemper koji grebe ili cipele u kojima trnu noge. Za njega je najvažnije da je garderoba na njemu prijatna i udobna! Zato jedva čeka da skine radnu ili vojničku uniformu, odloži alat i uroni u mirišljavu kupku, omiljenu fotelju ili ispod mekanog i nežnog ćebeta.

Potrčaće za loptom, ali u prirodi, otići će na kampovanje, pecanje i roštiljati od jutra do večeri. Nakon napornog rada nemojte ga poslužiti burekom iz pekare već pitom od maka iz vaše rerne i nekim dobrim tradicionalnim jelom. Život sa njim može biti ispunjen ljubavlju osim u onim retkim situacijama kada ćete biti prinuđeni da pobegnete kako bi izbegli njegovu ljutnju i eksploziju besa.

U trenucima umora obezbedite mu mir, odmor i topli krevet i nemojte da vam pada na pamet da pravite bilo kakvu gužvu oko njega. Neće čak trpeti ni komšinicu Sanju na kafi. Kupite mu malu udobnu stoličicu koju ćete stalno držati u automobilu, jer nikada se ne zna na kojem mestu i kada će poželet da stane i uživa u pogledu i prizoru ispred njega.

Huk najlepših vodopada nikada neće zaboraviti, ali ako niste u stanju da ga povedete na Anđeoski vodopad u Venecueli zadovoljiće se i rečicom u bližem okruženju.

A, kada vas bude posmatrao iz neke druge dimenzije ne stavljajte veštačko cveće na njegov grob.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Scroll to Top