Kako osvaja Mars?

Kako osvaja Mars?Kako osvaja Mars?

Mars u Ovnu osvaja poletno, jer se i onda takmiči i lovi, a njegova poruka je – „Ako mi se dopadaš, pokazaću ti to direktno i otvoreno i neću prestati da te osvajam dok te ne osvojim.“ Ako vam se dopada neko sa Marsom u Ovnu budite njegov izazov i odgovarajte strastveno na njegova osvajanja. Mars u Ovnu u horoskopu žene želi hrabrog muškarca i nekog ko je avanturista, posebno ako je u aspektu sa Jupiterom ili Uranom. Muškarac njenih snova je onaj koji uvek pobeđuje.

Mars u Biku osvaja tako što na opipljiv način pokazuje svoju pažnju, pa pokušava da vas osvoji stvarima koje može da kupi. U nekim situacijama će se truditi da vam pokaže koliko je dobar domaćin, a njegova poruka je – „Prevarićeš se ako pomisliš da nemam snažnu senzualnost i seksualnu energiju, jer su one kod mene samo dobro kontrolisane.“ Ako vam se dopada neko sa Marsom u Biku budite spremni i na njegovu bahatost, ljubomoru i posesivnost. Mars u Biku u horoskopu žene želi muškarca koji u svakom trenutku može da joj pruži udobnost i prijatnost.

Mars u Blizancima osvaja rečima, pa će vas osvajati i sve vreme pričati, a njegova poruka je – „Osvajam te rečima, jer želim da ti pokažem koliko sam bistar, zabavan i pametan.“ Ako vam se dopada neko sa Marsom u Blizancima izazivajte ga sa raznovrsnim temama i pustite ga da se raspriča o njima, a ponekad i ubacite, „Kako si ti pametan“ Mars u Blizancima u horoskopu žene želi mentalnog i pametnog muškarca sa kojim će moći satima da priča i ako je u aspektu sa Venerom, onda je komunikacija i razmena ideja put do bliskosti i uživanja.

Mars u Raku osvaja nežno i trudi se u svakom trenutku da se postavi zaštitnički, a njegova poruka je – „Pokaži mi da me želiš i da sam ti potreban.“ Ako vam se dopada neko sa Marsom u Raku, budite spremni na njegove jake i intenzivne emotivne reakcije, ali i na brze sekusalne reakcije. Mars u Raku u horoskopu žene želi muškarca koji je romantičan i nežan, posebno ako je u aspektu sa Mesecom ili Neptunom. Ako je Mars u Raku u aspektu sa Saturnom, ona želi muškarca pored kojeg će osetiti duboku emotivnu sigurnost.Watch Full Movie Online Streaming Online and Download

Mars u Lavu osvaja čvrsto i uporno, tako da je često ubeđen da će uspeti u osvajanju, jer dok osvaja ima samopouzdanje. Pokazuje velikodušnost u čemu zna i da pretera, na primer, poklanjanja skupe i luksuzne stvari. Njegova poruka je – „Kada t budem osvojio želim da budem centar tvog sveta.“ Ako vam se dopada neko sa Marsom u Lavu budite iskreni, jer u suprotnom može da eksplodira i onda ćete upoznati i onu njegovu besnu i grubu stranu. Mars u Lavu u horoskopu žene želi muškarca na kojeg može da bude ponosna i pored kojeg može da blista, jer je on uspešan i slavan. Ona mašta za muškarcem koji će biti iznad svake sitničavosti i ko je topao i otvoren.

Mars u Devici osvaja i istovremeno ocenjuje vaš izgled analizirajući vas od glave do pete. Nemojte se začuditi ako čujete i neku kritiku dok vas osvaja, a njegova poruka je – „Imam sposobnost da procenim tvoje ljubavne sposobnosti.“ Ako vam se dopada neko sa Marsom u Devici, nemojte da vas začudi njegova povučenost, jer to što je povučen ne znači da nije zainteresovan. U svojoj povučenosti on  razmišlja o vama i može da vas analizira. Mars u Devici u horoskopu žene želi razumnog muškarca, koji je sposoban u svakodnevnom životu da pokaže praktičnost i korisnost. Ako je Mars u Devici u aspektu sa Saturnom ona želi muškarca koji odgovorno i ozbiljno uzima život u svoje ruke.

Mars u Vagi osvaja prefinjeno i šarmantno trudeći se u svakom momentu da bude fin, uljudan i kulturan. Kod njega nećete primetiti posebnu strast, ali ćete primetiti želju za verbalnim stvarima i komunikacijom. Poruka Marsa u Vagi je – „Žena je stvorena da bude lepa i da me izaziva svojom lepotom.“ Ako vam se dopada neko sa Marsom u Vagi, nemojte se začuditi ako se okrene za nekom ženom dok sedi sa vama, jer sve što je lepo on mora da isprati. Mars u Vagi u horoskopu žene želi muškarca sa lepim manirima, pored kojeg može da se oseća prijatno i koji će joj često ugađati. Seks sa njim treba da bude romantičan, pa čak uljudan i formalan.

Kako osvaja Mars?

Mars u Škorpiji osvaja intenzivno, ali tajanstveno i mistično i ovo su za njega magični trenuci. Pokazaće vam zainteresovanost za seks, jer je seks za njega važan da bi mogao osetiti intenzivan odnos i emocionalnu bliskost. Poruka Marsa u Škorpiji je – „Moje energetsko polje je jako i neverovatno i uvek izazivam snažnu reakciju kod druge osobe.“ Ako vam se neko dopada sa Marsom u Škorpiji ova osoba će vas ili snažno odbiti od sebe ili snažno privući prema sebi. Ne pokušavajte da manipulišete sa njim, jer ćete onda osetiti njihovu osvetoljubivu i otrovnu stranu. Mars u Škorpiji u horoskopu žene želi muškarca ko ume i da pokaže ljubomoru, jer joj je to znak da je toj osobi stalo do nje.

Mars u Strelcu osvaja iskreno i zbog toga vam može delovati kao neko ko je prost, jer vam pri prvom susretu može reći, „Treba da promeniš frizera, jer ti je frizura kao žalosna vrba.“ Ako vam se dopada neko sa Marsom u Strelcu, treba da se naoružate strpljenjem, zato što o jednoj temi može pričati celu noć, a da ne kaže ništa konkretno. Poruka Marsa u Strelcu je – „Pokaži otvorenost i širinu, a ja ću ti onda pokazati da granice nepostoje.“ Mars u Strelcu u horoskopu žene želi muškarca sa visokim moralnim karakteristikama na kojima će izgrađivati svoj život, posebno ako je u aspektu sa Saturnom. Ovaj muškarac mora biti dorastao njenim idealima i ona želi da pored njega nešto i nauči, tako da on ima ulogu njenog duhovnog učitelja.

Mars u Jarcu osvaja oprezno i pažljivo i neće krenuti prejako dok ne oseti da je to sigurno. Može vam delovati hladno i rezervisano, ali ne zaboravite da on ima veoma jaku seksualnu prirodu koju odlično drži pod kontrolom. Poruka Marsa u Jarcu je – „Ja ne želim da budem odbijen i zato moram biti siguran u svaki korak.“ Ako vam se dopada neko sa Marsom u Jarcu znajte da teško pokazuje osećanja, ali kada to uradi onda je konkretno i sigurno. Mars u Jarcu u horoskopu žene želi nedokučivog i ozbiljnog muškarca, a neće joj smetati ni njegova rezervisanost. Ako je Mars u Jarcu u aspektu sa Suncem ona želi ozbiljnog muškarca koji je ambiciozan i uspešan u svojoj karijeri ili profesiji.

Mars u Vodoliji osvaja otvoreno i nekonvencionalno i budite spremni na svakojaka iznenađenja, jer on traži zanimljivost i u ovakvim trenucima. Poruka Marsa u Vodoliji je – „Ja proučavam dok osvajam i zato volim eksperimente.“ Ako vam se dopada neko sa Marsom u Vodoliji znajte da voli intelektualne aktivnosti i onda uvek počinje sa nekom pričom da bi pokazao svoju inteligenciju. Mars u Vodoliji u horoskopu žene želi inteligentnog muškarca, a ova inteligencija treba biti prisutna i u seksualnim odnosima, jer traži nepredvidljivost i intrigira je ono što je neobično. Ako je Mars u Vodoliji u aspektu sa Venerom ona želi muškarca koji će je istovremeno privlačiti i koji će joj biti i prijatelj.

Mars u Ribama osvaja sa malo reči, jer on u ovakvim trenucima teško izražava rečima ono što želi. Često beži od stvarnosti i realnosti kroz ljubav i seks, a često je privučen skrivenim, tajnovitim i mističnim odnosima. Poruka Marsa u Ribama je – „Želim da te osvojim, ali potrebna mi je i tvoja pomoć, jer ne znam da li si stvarna ili nestvarna.“ Ako vam se dopada neko sa Marsom u Ribama budite spremni na njegovu senzitivnost, mekoću i izgubljenost u nekom delu njegovog svemira. Mars u Ribama u horoskopu žene želi osećajnog muškarca, koji će joj pokazati i bajkovitu stranu života u kojoj i čuda mogu da se dogode.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Scroll to Top