Jupiter u Ovnu 2022/2023

Jupiter nije bio u Ovnu od 2011/2012. Probajte da se setite kakva ste tada imala iskustva.
Ovaj put, Jupiter će isprobavati Ovna od 10. maja do 28. oktobra, onda će se okrenuti retrogradno, da bi se opet vratio u Ovna 20. decembra i ostaje do 16.05 2023.
Koliko smo naučili iz Jupitera u Ribama, ostaviću da sami procenite, ali očigledno da je ovo bio težak tranzit Jupitera, jer ipak ne treba zaboraviti, da je Saturn u Vodoliji u kvadratu sa Uranom u Biku.
Međutim, ako je Jupiter učenje, a u Ribama, učenje kroz patnju, bol, empatiju ili učenje kroz žrtvu, lutanje, haotične situacije kada se mnogo toga razliva i ostavlja pukotine za sobom, onda i nismo bili toliko daleko od simbolike.
Klasika je da se Jupiter u Ovnu povezuje sa novim počecima, vetrom u leđa, porastom entuzijazma ili naletom ekspanzije, jer i ptice na grani već ovo ponavljaju. Međutim, ne treba zaboraviti da je Jupiter u Ovnu i naduvan ego, drski i bezobrazan stav, dakle ekspanzija grubosti, pa i neprijateljstva – pucaj prvo, a pitanja postavljaj kasnije! Mala iskrica može prerasti u veliki požar.
Jupiter u Ovnu 2022/2023
Ako nismo uspeli da budemo mirni i da utihnemo sa Jupiterom u Ribama, ne znam koliko će to tek biti moguće sa Jupiterom u Ovnu. Jer, u Ovnu ne želimo da budemo mirni i ne želimo da se podvrgnemo nikakvim pravilima. Tako da nije isključeno, da sa Jupiterom u Ovnu, dođe do širenja ili ekspanzije sukoba, pa i do novih (Jupiter) žarišta (Ovan).
Ako bilo šta treba da raste ili da se širi, što jeste funkcija Jupitera, onda se to radi na silovit, drzak, grub i agresivan način. Ovan je znak bitke i izaziva zapaljivu energiju kroz sukob i konflikte, što Jupiter proširuje.
Dakle, od prilika za neke nove početke, za incijative, hrabrost, avanturizam, pa do uvećanja upotrebe sile i oružja. Ali, čujte, gledajte to i ovako – uvek, ali uvek na ovoj planeti negde postoje sukobi.
Zato se fokusirajte na svoju natalnu kartu i pogledajte kroz koju kuću će prolaziti Jupiter u Ovnu, pa tu neka bude fokus za akciju. Tu može da bude nagrađena hrabrost, tu možete da dobijete vetar u leđa i da budete inicijativniji.
Ako budete tu hrabriji, ako budete tu odlučniji, onda će se otvoriti kapija za širenje kroz nova iskustva, kroz putovanja, učenje i nove ljude koji će vas stimulisati i gurati. Tu treba da se oslonite samo na sopstvenu energiju, ali preuzimanje prevelikih rizika, dovodi i do propuštanja dobrih prilika.
Nagrađuju se oni koji su prvi, koji su vesnici i začetnci nečega, oni koji stoje sami, ali daje i preuveličavanje sopstvenih mogućnosti i preuveličavanja poverenja u sebe.
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Scroll to Top