Hiron u Ovnu (do 2027.)

Hiron simbolizuje našu najdublju ranu i seme duhovne transforamcije.

Dok je prolazio kroz Ribe bilo je potrebno probuditi istinu i duboko se udubiti u psihu kako bi otkrili nesvesne misli i verovanja. Poslao nam je poruku da u ovom životu postoji mnogo više od onoga što vidimo.

Hiron u martu ulazi u progresivni i akciono orijentisani znak Ovna u kojem ostaje sve do 2027. godine.

Da li će nam ovaj ranjeni iscelitelj udahnuti dah nezavisnijeg života dok se bude kretao znakom Ovna?

Destruktivne, agresivne i ratoborne tendencije, koje se mogu povezati sa znakom Ovna, mogu biti uzrok reformi u narednom periodu, pružajući mogućnost za lično i kolektivno isceljenje.

Tranzitno kretanje Hirona u znaku Ovna može izazivati nagli porast bunta i protestnih osećanja, kao i odvajanje društva na dva suprotna tabora. Verovatno će se postaviti određeni trend između vlasti i masa.

Naravno, Hiron ima ideju „kako je unutra tako je i spolja“.

Hirona u znaku Ovna trebalo bi da nas podstakne tako da svako od nas bude promena koju želimo da vidimo u svetu. Ali, potrebno je da idemo dalje sa više saosećajnosti što je nasleđe koje nam ostavlja Hiron u Ribama.

Ovan je mesto slabosti za Hirona, jer Ovanu nedostaju diplomatski kvaliteti, tako da će biti tanka linija između rata i mira. Poznato je da Mars, kao vladar Ovna, ne voli da pravi kompromise.

Hiron u Ovnu (do 2027.)

Biće prisutna misao „samo je moj stav ispravan dok je sve drugo pogrešno“. Biće vrlo teško da slušamo i prihvatimo kritiku drugih. Nedostatak objektivnog rasuđivanja može da vodi u situacije u kojima lako postajemo žrtve manipulatora, kojima je u cilju nametanje svopstvenog mišljenja.

Prema tome, očekujemo jedan „vruć period“ sa Hironom u Ovnu u  kojem će biti teže napraviti kompromise i pregovore i u kojem će svako insistirati na sopstvenim stavovima.

Ranjeni iscelitelj uvek otvara vrata, ali ovaj put to su vrata naših ličnih potencijala.

Biće prisutna tendencija da se odmah dobiju ili vide rezultati u aktivnostima koje preduzimamo. Međutim, Hiron u Ovnu razvija i kvalitete kao što su hrabrost, samopouzdanje, sposobnost donošenja brzih odluka i odlučnost.

Hiron u Ovnu predstavlja isceljenje našeg Ja, ega i samosvesti. To je vreme u kojem možemo dobiti priliku da saznamo ko smo.  Zatim, vreme samoostvarenja i ulazak u novo razumevanje naše individulanosti i onog što nam je cilj.

Glavno pitanje je „ko sam ja?“

Hiron u Ribama dao nam je vremena da razmišljamo i kopamo malo dublje, dok će se u znaku Ovna baviti bržim i efikasnijim stvarima. Dok bude prolazio kroz Ovna imaćemo više šanse da pronađemo snagu i ustanemo čak i kada se budemo osećali loše i povređeno.

Potrebno je pronaći svog unutrašnjeg ratnika.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Scroll to Top