Facebook astrosimbolika

Facebook astrosimbolikaFejsbuk je mobilizacija inspirisana idejom da se preko društvenih mreža mobilizuje  velika grupa ljudi i ovo je u simbolici Vodolije. Sve ovo me asocira na Saturna I njegovo sedište u Vodoliji, jer Saturn ima ulogu da mobiliše. Iz ove mobilizacije dobijamo armiju fejsbukovaca, a to je Mars u Vodoliji.

Sunce i Mars u Vodoliji teže da privuku pažnju na sebe na društvenim mrežama, šire hrabre ideje, a posebno Mars, koji poziva na bunt i revolucije koristeći fejsbuk. Svi pozivi i statusi na fejsbuku u kojima se poziva na neposlušnost ili “kucnuo je čas…” su Mars u Vodoliji, dok svaki status ili objava u kojima je prisutna želja da se privuče pažnja i izazove divljenje drugih je Sunce u Vodoliji. Pokušaj da pronađete neku srodnu dušu preko fejsbuka, koja može misaono i intelektualno da vas inspiriše je Mesec u Vodoliji. To je duša koja luta i traga na društvenim mrežama za objava i tekstovima u kojima će prepoznati svoju svrhu i ulogu u društvu.

Potreba za informacijama, posebno onim koje su korise i praktiče, kao i zainteresovanost da nešto naučite ili zadovoljite radoznalost je Merkur u Vodoliji. Želja da se na fejsbuku zabavite, čujete ili podsetite neke pesme i muzike koju volite, kao i traganje za lepotom, estetikom, osećanjima i ljubavlju je Venera u Vodoliji. Ako verujete da možete na fejsbuku pronaći sve ono što je dobro i pozitivno i ako verujete da vam društvene mreže mogu otvoriti vrata za neke buduće velike korake, onda govorimo o Jupiteru u Vodoliji. Saturn se najčešće oseća sam, pa ako se samoća “leči” prisustvom na fejsbuku, onda imamo Saturna u Vodoliji, međutim Saturn u Vodoliji je i traganje za čvrstim i konkretnim informacijama, uputstvima i “zankovima”, koji se odmah mogu primeniti u realnom životu.

Lajk ispod fotke ili statusa na fejsbuku je uvek Venera, a ako uvedu opciju “dislajk” onda će to biti Saturn, jer Venera prvo opaža ono što joj se sviđa, a Saturn prvo opaža ono što može da kritikuje ili što mu se ne dopada. Lajk kao simbolika Venere ne znači samo da vam se dopada ono što je napisano, već je često i znak da pokazujete simpatije i dopadanje prema osobi koja je postavila status ili objavu.

Postoji i opcija koju lično nikada nisam razumela – Bockanje i ona je uvek u simbolici Marsa, jer on kaže „obrati pažnju na mene“ i želi da vas čačne na provokativan način. Neko će bockanje doživeti kao izazov, neko kao iritaciju, a Mars je rođen i za jedno i za drugo. Kada idete na Block, onda koristite Saturna, jer je ovo planeta koja podiže zidove i bedeme, postavlja prepreke i izoluje.

Inbox i pošta je Merkur, kao i svaki status ili objavala, a opcija Podeli je u simbolici Merkura, jer ova planeta prenosi informacije i predstavlja vezu između “mog I tvog profila”. Zahtev za prijateljstvo je u simbolici Merkura, ali uz dodatak Venere, međutim ako tražite prijateljstvo od nekoga zato što vam se samo dopada onda je to Venera, ali ako tražite prijateljstvo od nekoga, jer su vam zanimljive njegove objave onda je to Merkur. Postoje i fejk ili lažni profili? Možda bi neko rekao da je to Neptun, ali ipak je opet u igri Merkur, jer je ova planeta najspretnija i sposobna da lako zapamti  nekoliko šifri. Kad želit da se sakrije, onda je potrebno dodati simoliku Škorpije ili Ribe. Ova dva znaka su tajnovita i mistična.

Tekstove i stranice koje sponzorišete i reklamirate su u u simbolici aspekta Merkur – Jupiter, jer funkcija Jupitera je da širi i uvećava broj lajkova i fanova. Naravno, može biti i Merkur u Lavu, jer cilj sponzorisanog teksta ili stranice je da privučete pažnju, a onda i da čitate komentare poput “divno” ili “respect”. Novosti su uvek Merkur, jer ovo je planeta koja obaveštava i prva nosi informaciju, a u zavisnoti od teme statusa ili objave imamo i Merkura u određenom znaku.Detective Conan: Crimson Love Letter streaming

Objave koje su povezane sa temom hrane, ekonomije i finansija, trgovine nekretninama ili “gde uložiti ili zaraditi novac?” je u simbolici Merkura u Biku. Zdravlje, lekovi i recepti, hrana i kuvanje, zdrava ishrana i život, “uradi sam”, trgovina jeftinih i korisnih stvari, testovi inteligencije i kvizovi su Merkur u Devici. Sport i sportski rekviziti, tehnika, kocka, noviteti su u smbolici Merkura u Ovnu. Ozbiljne teme, poslovni oglasi, bolesti, priroda, politika, statistike, arihive i sećanja  su Merkur u Jarcu. Psihologija, ezoterija, okultizam, poezija, misticizam su u simbolici Merkura u Škorpiji. Roditeljstvo, porodica, nekretnine, uređenje vrtova, hrana i kuvanje, poezija su Merkur u Raku. Sport, politika, prezentacije, vredne i luksuzne stvari, kocka, luksuzna krstarenja i putovanja su u simbolici Merkura u Lavu. Venčanja, umetnost, koncerti i muzika, ples, društvene aktivnosti i kulturni događaji, moda, estetska hirurgija, frizure, kozmetika i šminka su u simbolici Merkura u Vagi. Putovanja, filozofija, nauka, religija, duhovnost, sport, knjige su Merkur u Strelcu.  Knjige, oglasi, poznanstva, putovanja, seminari i kursevi, trgovina, saveti su u simbolici Merkura u Blizancima. Tehnika, nauka, psihologija, društvo i socijalizacija su u simbolici Merkura u Vodoliji. Poezija, umetnost, slikarstvo, psihologija, religija, duhovnost, altruizam su Merkur u Ribama.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Scroll to Top