Armagedon u kosmosu – Brus Vilis

Armagedon u kosmosu – Brus VilisBrus Vilis je rođen 19. marta 1955. god. u Nemačkoj. Kada je imao dve godine, njegova porodica se odselila u Nju Džersi. Odrastao je u radničkoj porodici, a za glumu se zainteresovao dok je bio student, tako da je prekinuo studije i otišao u Njujork gde je u početku dobijao sitne i pozorišne uloge. U to vreme, a da bi zaradio za život, radio je kao konobar i uzimao je neku  kaskadersku ulogu u filomovima.

Ovo je tipično za početak njegove 1. kuće, koja počinje na krajnjim stepenima znaka Device, međutim 1. kuća se nastavlja u znaku Vage, koja se prostire kroz veći deo njegove 1. kuće.

Kako je na podznaku Devica, on svoju ličnost iznosi kroz posao i rad, ali s obzirom da podznak počinje na krajnjim stepenima ovog znaka, kroz veći deo njegove 1. kuće prostire se Vaga, koja je često povezana sa umetnošću i publikom. Značaj ambijenta Vage, odnosno umetnosti i publike, naglašeno je u njegovom horoskopu i činjenicom da je Sunce u 7. kući, kojom prirodno vlada Vaga, a koje je u maštovitom i za glumu talentovanom znaku Riba.

Značenje 7. kuće za njegovu karijeru, profesiju, ugled, uspeh i realizaciju ličnosti, kao i simbolika Sunca u 7. kući u Ribama, naglašeno je aspektom Sunca iz 7. kuće prema stepenu njegovog Mc-a. Međutim, najegzaktniji aspekt prema Mc-u je trigon Neptuna koji je dispozitor Sunca, a koji se nalazi u 2. kući finansija i profita u umetničkom znaku Vage.

Armagedon u kosmosu – Brus Vilis

Glumio je u filomovima kao što su „Pretparačke priče“, „Armagedon“, „Dvanaest majmuna“, „Peti element“, „Šesto čulo“, „Boja noći“ i drugi, ali slavu u Holividu donela mu je uloga u filmu „Umri muški“. Ovaj film je imao nekoliko delova koji su uvrstili Brus Vilisa u grupu holivudskih akcionih heroja. Sa svojim prijateljima Silvester Staloneom i Arnoldom Švarcenegerom, otvorio je i lanac restorana „Planet Hollywood“, ali je ovaj lanac restorana bankrotirao.

Brus Vilis ima svoj bluz bend koji se zove „Accelerators“ sa kojim često nastupa. Kada su nastupali u kosmičkom centru „Kenedi“ u američkoj državi Florida, gde je Brus Vilis snimao i neke scene za film „Armagedon“, došlo je da ih sluša i vidi oko 7000 ljudi. Zvezda serijala „Umri muški“ oduševio je publiku pevajući poznate rok hitove i svirajući harmoniku.

Njegova muzikalnost i talenat za pevanje, povezuje se sa Merkurom vladarem Ascendeta koji je u muzikalnim Ribama, kao i sa Suncem koje se nalazi u istom zodijačkom znaku. Šta ukazuje na njegov uspeh i popularnost? Vladar Ascendeta je Merkur u 6. kući u Ribama, što na prvi pogled mnogo ne obećava, međutim u pitanju je samo privid, jer je Jupiter kao jedan od  dispozitora u 10. kući u Raku, što je znak njegove egzaltacije, dok je Neptun kao drugi dispozitor u egzaktnom trigonu prema vrhu 10. kuće.

Venera, kao suvladar 1. kuće nalazi se u 5. kući talenata i šou biznisa u povoljnom dostojanstvu, jer je u znaku svog tripliciteta, ali još je moćniji položaj Urana koji je jedan od njenih dispozitora, gde je Uran u 10. kući i u duploj aplikacionoj konjunkciji sa egzaltiranim Jupiterom. Uran je vladar 5. kuće i iznosi zadovoljstvo, talente, pozornicu i šou biznis kroz njegovu profesiju, ali i naglašava snažan upliv 5. kuće na njegov život, što je još snažnije naglašeno kroz fizičku poziciju Meseca i Venere u 5. kući.

Brus Vilis će se oprobati kao filmski režiser i snimiti psihološku dramu „Tri priče o Džoan“, a zainteresovan je i da deo svog prvog filmskog prvenca snimi u Srbiji. To će biti priča o jednoj mladoj ženi koju pogađaju tragedije i koja gubi vezu sa realnošću, a pored toga što će Brus Vilis biti režiser, on će imati i eprizodnu ulogu u istoimenom filmu. Sve do 2000. god.

Bio je u braku sa poznatom glumicom Demi Mur, koja je u podznaku Riba, a Brus Vilis na vrhu 7. kuće braka ima zodijački znak Ribe. Popularnost njegovog tadašnjeg bračnog partnera, može se proceniti iz položaja Sunca u 7. kući, koje govori o slavi i ugledu, a ovo Sunce dolazi iz 11. kuće koja je po derivacijama peta od sedme kuće, što znači da je njegov partner povezan sa šou biznisom, glumom i pozornicom.

Tranzitni Jupiter tokom 2009. godine prolazi kroz njegovu natalnu 5. kuću. Ova planeta je veoma značajna u njegovom horoskopu, jer je egzaltirana u 10. kući i dispozitor je njegovog Sunca. Prolaz tranzitnog Jupitera kroz njegovu 5. kuću, biće uspešan, jer je natalni Jupiter u konjunkciji sa Uranom, koji vlada 5. kućom. Bliska budućnost koja je ispred njega, donosi uspeh i zadovoljstvo kao posledicu njegovih profesionalnih poduhvata u šou biznisu i javnosti

 

 

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Scroll to Top