Magnetični seksipil Škorpije – Demi Mur

Magnetični seksipil Škorpije – Demi Mur„Sigurna sam da mnogi ljudi misle da sam kučka, ali morate da shvatite, ja sam samo težila ka perfekciji.“ – Demi Mur. Verovatno u ovoj rečenici ima i istine, jer joj je stelijum u Škorpiji u 8. kući, gde se nalazi i Venera, a koja je ovde važna za stvari 1. kuće, jer su Ribe na Ascendentu, gde je Venera egzaltirana. Prefekcionizam ne postoji i nije realan, a realnost joj oduzimaju Ribe na Ascendentu, jer ako ga je i tražila, onda ih je tražila u drugim ljudima i u svojim partnerima.

Kombinacija jakog stelijuma u 8. kući u Škorpiji i podznaka u Ribama, omogućila je Demi Mur, da za jednu noć uzme milion dolara od Roberta Redforda u filmu „Nepristojna ponuda“, a potom da „prikuje“ za kancelariski sto Majkla Daglasa i tako postane prva žena američkog filma, koja je silovala muškarca na velikom platnu!

„Ne možemo čekati da nam se nešto samo od sebe desi. Treba se boriti za sve u životu“, rekla je Demi Mur, a tako razmišlja Škorpija, gde se nalazi i Merkur kao vladar 3. kuće.

Demi Mur je rođena kao Demetrija Džin Gajnes u Ruzveltu u Novom Meksiku, 11. novembra 1962. godine. Ascendent u Ribama, stelijum planeta u zodijačkom znaku Škorpije, gde se nalazi njeno Sunce i Jupiter kao vladar Ascendenta u Ribama, govore o dominaciji vode. Ovaj element joj je obezbedio snažne instikte, emocije, ali i veliku harizmu, što je posebno specifično za njen stelijum u magnetičnoj i harizmatičnoj Škorpiji. Njenu atraktivnost i harizmatičnost naglašava i Venera u Škorpiji u trigonu sa stepenom Ascendenta, kao i Mesec u Biku u sekstilu sa stepenom Ascendenta.

Magnetični seksipil Škorpije – Demi Mur

Demi Mur je proživela veoma teško detinjstvo. Njena majka Virdžinija, nije joj bila snažna i jaka podrška, već ju je učinila veoma nesrećnom. Gde god se pronađu Ribe u horoskopu, tu postoji određena patnja, a Ribe su na Ascendentu, dok Jupiter kao vladar Ascendenta odlazi u 12. kuću, kojom Ribe vladaju u prirodnom horoskopu. Virdžinija je bila alkoholičarka, a Demi Mur se od malih nogu suočila sa ovim opakim bolestima zavisnosti.

Pored toga, ova seksipilna glumica, o čemu govori stelijum planeta u 8. kući u zodijačkom znaku Škorpije, imala je problem sa očima i kao mala preživela je nekoliko ozbiljnih operacija. Dakle, stelijum u 8. kući, nije joj obezbedio samo seksipil, već operacije i probleme sa očima, jer je Sunce kao vladar 6. kuće u 8. kući u aplikacionoj opoziciji sa Mesecom u Biku. Dispozitor Sunca je Mars u 6. kući u zodijačkom znaku Lava, odakle formira kvadrate prema Suncu i prema Mesecu.

Ona je preko Jupitera usmerena prema 12. kući, ograničenja i bolesti odakle prima nepovoljnu opoziciji Urana i Plutona iz 6. kuće. Njeno levo oko je zeleno, a desno oko je kestenjasto, odnosno boje lešnika.

Njen biološki otac Čarls Harmon je napustio njenu majku Virdžiniju dok je bila trudna svega dva meseca. Kao rezultat toga uzela je prezime svoga očuha Danija Gajnesa. U toku detinjstva često se selila iz jednog mesta u drugo, da bi napokon 1976. god. dospela u Los Anđeles.

Na vrhu njene 4. kuće koja opisuje početak života, detinjstvo i porodične okolnosti, nalaze se promenljivi Blizanci, dok je Merkur u nepovoljnoj 8. kući u znaku Škorpije i u konjunkciji sa Neptunom, suvladarom njenog Ascendenta. Sve ovo govori o teškom i problematičnom detinjstvu, napuštanju oca i majci koja je bila alkoholičarka. Demi Mur je sa Ribama na Ascendentu mogla samo da pati, a da su to za nju bila ograničenja, pokazuje Jupiter, vladar Ascendenta u 12. kući i suvladar Neptun u 8. kući.

Završila je školu sa 16 godina i počela je da radi u poreskoj službi kao „uterivačica dugova“. Za školu i dalje obrazovanje nije bila posebno zainteresovana, što se može primetiti i iz rasporeda kuća, gde je Ascendent u kvadratu sa vrhom 3. i 9. kuće obrazovanja. Neprirodan kvadrat između ovih kuća dovodi je u nerazumevanje i borbu sa značenjima kuća koje se odnose na učenje.

Na nagovor svoje tadašnje prijateljice Nastasje Kinski počela je da se bavi glumom. Svoju filmsu karijeru počinje 1982. god. sa filomom „Parazit“. Ribe na Ascendentu daju umetničke sklonosti i talenat za glumu, što potvrđuje i orijentacija vladara Ascendenta u 12. kući gde je u svom sedištu u Ribama.

Jupiter je istovremeno i vladar njene 10. kuće koja opisuje karijeru i životne poduhvate, međutim Neptun kao suvladar Ascendenta je u konjunkciji sa Merkurom koji vlada 7. kućom i koji je povezuje sa publikom. Venera koja je egzaltirana na njenom Ascendentu ima dupli aplikacioni aspekt prema Suncu, što joj daje solarni uticaj, odnosno uspeh i čast. Mars, kao dispozitor stelijuma, odlazi u znak Lava i vodi je prema sceni, pozornici i šou-biznisu.

Devedesetih godina glumi u filomovima „Duh“, „Nepristojna ponuda“ i „Striptiz“ i postaje jedna od najpopularnijih glumica. Ona je bila prva žena u Holivudu koja je za jednu filmsku rolu (Striptiz) podigla svoj bankovni račun za čitavih 12 miliona dolara, Mesec je egzaltiran u 2. kući finansija i povoljno aspektuje stepen Ascendenta, dok se stelijum nalazi u 8. kući koja predstavlja novac publike.

Film „Duh“ s početka devedesetih je lansirao direkt među najplaćenije i najtraženije američke glumice poslednje decenije prošlog veka. Nakon debakla, jednog po budžetu, velikog filma „Redov Džejn“, zbog kojeg je čak prošla vojničku obuku, Demi odlučuje da napusti svet filma, kupuje kuću u Ajdahu i živi povučenim životom sa svoje tri ćerke – Rumer, Skaut i Talulom Bel. Povlačenje je tipično za Ribe na Ascendentu, posebno kada vladar Ascendenta i vladar Mc ode u 12. kuću i kada horoskopom dominira element – voda.

Njen prvi muž je bio Fredi Mur, tadašnji muzičar i glumac, za koga se udaje 1979. godine, kada sekundarna Venera kao suvladar 7. kuće braka dolazi u konjunkciju sa Neptunom suvladarem Ascendenta i Merkurom vladarem 7. kuće. Šest godina kasnije, njih dvoje se rastaju, a Demi zadržava prezime Mur koje i dan danas nosi.

Njen drugi muž je poznati američki glumac Brus Vilis za koga se udaje 1987. god., međutim razočarani nekim zajedničkim ostvarenjima, nastavljaju odvojene karijere, što će se pokzati kao dobra solucija sa jedne strane, ali i loša kada je njihov zajednički život bio u pitanju. Česta odvojenost zbog različitih filmskih lokacija, učinila je da se njih dvoje, i nakon tri deteta i brojnih pokušaja da očuvaju brak, raziđu. Brus i Demi su odlučili da se raziđu nakon 11 godina braka, ne navodeći razlog takve odluke. Na vrhu njene 7. kuće je promenljiva Devica, dok se vladar nalazi u nepovoljnoj 8. kući gubitaka i u kvadratu sa svojim dispozitorom Marsom u Lavu.

Suvladar 7. kuće je Venera, koja se takođe nalazi u 8. kući i u nepovoljnom dostojanstvu. Sadašnji muž Demi Mur je poznati glumac i bivši model Ešton Kučer sa kojim je u braku od 2005. god. i od kojeg je strarija 15 godina. Ovaj par očajno pokušava da dobije bebu, a Demi je izjavila, „Kada imate troje dece, kakva je razlika ako želite da dobijete još koje?“ Ova rečenica je tipična za njen horoskop, gde voda ima veliki upliv i gde je Mesec kao vladar 5. kuće u egzaltaciji i u zemljanom znaku.

Zemlja je zadužena za samoodržanje, a voda za produžetak vrste i potomstvo, za čega ona ima izražene nagone, jer Mesec i Venera aspektuju stepen njenog Ascendenta. Demi je potrošila oko 220 hiljada dolara na plastične operacije, o čemu govori stelijum u 8. kući u Škorpiji, ali je izjavila i sledeće „Ne treba se previše opterećivati oko izgleda, jer je to igra koju morate kad-tad izgubiti.“

 

 

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Scroll to Top