Sunce u Vodoliji kvadrat Uran u Biku

Kada se Sunce u aspektu poveže sa Uranom, okrećemo pažnju tamo gde hoćemo da izrazimo bunt i neslaganje.
Sve takve situacije odjednom dobijaju smisao. Život ima smisla ako se pobunim. Moje postojanje ima smisla ako mogu da preokrenem i promenim dosadašnji tok.
Svađa u kući, porodici, odnosu, na poslu, kada se okrećemo i odlazimo prekidajući svaku vezu koja nas se spajala. Odlazeći uspevamo i da razbijemo prozor ili otkinemo kvaku na vratima. Ili, besni i gnevni, spotičemo se niz stepenice lomeći ruku ili nogu, a lom je u nama.
Tražimo iskustvo ili situacije koje su napete i nepredvidljive, jer samo kao takve moći će u nama da probude bes i gnev.
Kačimo se na situacije koje su naelektrisane, jer samo takve situacije daju smisao životu, a život ima smisla samo ako je napet i uzbudljiv.
To je svet u kojem svakog trenutka može nešto da se promeni, razbije, razvali, preokrene i podivlja.
Sunce u Vodoliji kvadrat Uran u Biku
Svet u kojem nije ništa trajno, u kojem nije ništa pravolinijski, već ide cik-cak, pa zavija odjednom kao kada se iznenada pojavi krivina na putu, a nigde nije bilo znaka.
Situacija u kojoj iznenada morate skočiti kroz prozor, besno napustiti mesto ili napraviti frku. Stavljate život, posao, ugled, položaj na kocku.
Odjednom menjate pravac kretanja ili rutu, pa okrećete sa severa na jug. Menjate iznenada prevoz, pa iz voza trčite na avion, ne mareći za prtljag koji ostavljate za sobom.
Kačite sa na okolnosti gde ćete u sekundi eksplodirati, jer vidite da dugi nemaju sluha za novo i drugačije, a samo takva situacija može da pokrene vašu ličnu revoluciju.
To je vaš lični svet koji kao takav počinje da se ruši.
Svet koji se trese, podrhtava, stvari se razbijaju i padaju i onda se budite na nekom sasvim drugom i nepoznatom mestu. A, nešto unutar vas se trese i podrhtava, jer je došao trenutak kada morate nešto promeniti i stvoriti novi svet za sebe koji opet neće trajati.
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Scroll to Top