Saveti za sve koji traže astrologa

Šta mogu kao astrolog da vas posavetujem kada tražite astrologa?
Bilo bi dobro pre nego što izabereta astrologa da se raspitate i upoznate sa njihovim radom. Pored informacija, koje možete dobiti od drugih, kao preporuke, preporučujem vam da se i upoznate sa njihovim radom putem sajtova, FB stranica i tekstova koje pišu. Nigde ne gori. Ne možete svoj život promeniti preko noći, tako da vam nekoliko dana ovakvog istraživanja može samo pomoći. Postoje i astrolozi koji više odgovaraju vašem profilu i u zavisnosti šta tražite i postoje astrolozi koji vam manje odgovaraju. Kada Tanja ide kod astrologa može joj Dragan kao astrolog više odgovarati, dok joj Saša neće odgovarati, a opet Milici može više odgovarati Saša kao astrolog. Sve zavisi šta tražite? To je slično kao i kada birate lekara, advokata, psihoterapeuta, trenera itd. Ono što sam primetila je da neke osobe uspostavljaju kontakt sa astrolog, a ne znaju ni sa kojim astrologom kontaktiraju, ali „nema veze, jer piše astrolog ili Astro…“, a istovremeno očekuju da dobiju smernice za neko ozbiljno životno pitanje. Malo više neozbiljno, zar ne? Zbog toga, par dana istraživanja neće vam oduzeti mnogo toga i može vam samo pomoći da napravite bolji izbor. Postoje osobe koje vuku problem godinama i godinama i onda očekuju da ga reše preko noći – to je nemoguće.
Zahtevajte direktan kontakt sa astrologom, bilo lično ili preko skype, jer je mnogo kvalitetniji rad na relaciji klijent – astrolog, nego pisani horoskopi, koji su obično nedovrešene knjige. Na ovaj način ćete se i zaštiti da ne dobijete one pisane horoskope sa aspektima za koje postoje kompjuterski programi. U svakom slučaju, mišeljenja sam da bez žive reči između klijenta i astrologa, odnosno bez međusobne interakcije, nema kvalitetnog rada. To bi bilo slično kao kada bi pisali pisma vašem lekaru, advokatu ili psihoterapeutu, a onda vam oni odgovore u pisanoj formi. U današnje vreme i sa ovom modernom tehnikom bar je moguće da stupite u kontakt i sa astrologom na drugom kraju sveta i da snimite razgovor, ako vam astrolog dozvoli. Ne vidim razlog zašto ne bi dozvolio, lično pristajem na snimanje, ali Ok to je već lična stvar svakog astrologa. Vi ste tu da zajedno sa astrologom dođete do rešenja i da astrolog uz vašu pomoć može najbolje da vas posavetuje.
Pripremite za konsultacije sa astrologom, napravite i spisak pitanja ako želite, a astrolog je tu da vam odgovori da li je kompententan za njih ili nije ili na koji način jeste. Da li da izaberete tradicionalnu ili modernu astrologiju, ovu ili onu? Ne bitno je. Ustvari sve radi ako osoba preko puta vas ume da upotrebi alat koji koristi u svom radu, kakav god on da jeste. I, ne zaboravite da i mi astrolozi možemo da pogrešimo, kao što i svako drugi u svom radu može da pogreši. Niko nije idealan, bezgrešan, a ni savršen.
Što se tiče uporednih horoskopa o čemu sam već pisala, ne trčite kod astrologa ako ste tek počeli neku vezu. Pustite malo da se sami istražujete, ispitujete, osetite i ispipate, jer nemojte se plašiti. Takođe, lično ne preporučujem da radite uporedne horoskopa, ako uopšte ni niste u vezi. Možete imati odlične međusobne aspekte sa horoskopom neke osobe, a da se nikada ni ne sretnete.

Watch Full Movie Online Streaming Online and Download

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Scroll to Top