Saturn u Strelcu

Saturn u StrelcuZastanite dok brišete prašinu pored knjige koja vas je godinama odbijala, jer ćete u njoj pronaći staru mapu, koja pokazuje put. Ovaj put je godinama bio od vas sakriven. Živimo rasuti po svetu i idemo sa jednog kraja planete na drugi kraj, ali je potrebno da na svaki od puteva na koji budemo zakoračili hodamo odgovornim i mudrim koracima. Sve ono što budemo poneli na put ostaće kao trag sudbine našim potomcima. Ostaće zapisano u knjigama, dokumentima, mapama, znakovima pored puta i simbolima.

Na put se ne sme zakasniti. Treba poštovati sve one čije su oči usmerene prema budućnosti, jer je takav verovatno bio i prvi par očiju, koji se pojavio na ovom svetu. Moraju se poštovati oni koji imaju znanje, ali znanje koje se prenosi sa kolena na koleno, znanje starih naroda i civilizacija, domorodaca, vračeva. Potrebno je znati jezik prirode i Univerzuma.

Putevi ništa ne znače ako ne donose mudrost, znanje i sopstveni mir. Svi moji potomci koji se još nisu rodili i kada budu krenuli na put, negde na kraj sveta, pa jednoga dan i na put kroz Univerzum, imaće mudrost i tišinu. Neko od njih gradiće puteve i građevine po svetu ili stanice u Univerzumu. Neko od njih putovaće svetom i širiti mudrost, a oni koji budu strpljivi u učenju i dostizanju duhovnih visina, zahvaljivaće meni kao njihovom pretku.

Koliko god budete komercijalizovali ovaj svet, rušili, palili i ratovali, ja ću sačuvati knjige, zapise, mudrosti i znanja. Zaključaću, zaštitiću i sakriću sve ovo da ne dođe u ruke onima koji mudrost i znanje ne zaslužuju, jer imam strah da bez toga ovaj svet ne ostane.

Svi moraju videti na koji put ih greške mogu odvesti. Sakriću knjigu na petsto kilometara ispod zemlje da je ne pronađe ruka, koja nema poštovanja prema onom što je u njoj zapisano. Šifru ću najjače obezbediti, ali je zato neće lako otkriti. Podićiću debeli zid prema Istoku gde Sunce izlazi, a u knjigu ću staviti svoju fotografiju da imaju lik svog mudrog pretka koji se mučio.

Jelena Studen Vojvodić,
astrološke konsultacije i izrada horoskopa:
mail: jelenasvojvodic@gmail.com
tel: +381 63 777 50 16

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Scroll to Top