PLUTON – Emocionalne Rane Plutona WEBINAR

PLUTON – Emocionalne Rane Plutona WEBINAR

30.00

Bilo da je to spoljašnja akcija ili smo je mi prouzrokovali, Pluton nas često tera da uništimo ono što volimo, ono čemu smo bili podrška. Da bi se uspešno suočili sa novom situacijom, Pluton uništava sve što nije korisno i dovodi do procesa raspadanja.
On nas ostavlja u apsolutnoj praznini. To je uslov da bi mogli da idemo dalje. Čitav ovaj proces proizvodi bol, mnogo bola, ali to je proces transformacije, jer ovde govoromo „o smrti i ponovnom rađanju“ – rađamo se goli i umiremo goli.
Ponekad ličnost sa kojom smo se identifikovali je prepreka našem sopstvenom rastu. Pluton iznosi na površinu sve što se mora ukloniti tokom procesa regeneracije.
Tamo gde je Pluton mi izražavamo našu staru ličnost, prošle želje i to je područje gde se možemo povezati sa pretkom u sebi. Ovde smo u nemilosti impulsa kome ne možemo dati racionalno objašnjenje.

Šta je to što trebamo u nama obnoviti, odbaciti i ponovo izgraditi? Svi smo mi graditelji i rušitelji. Tamo gde je Pluton (znak, kuća i aspekti) je mesto gde dolazimo u kontakt sa ovom izvornom energijom u sebi.

6 SATI VIDEO MATERIJALA 

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Scroll to Top