Mars u Ovnu, borben, impulsivan i nepromišljen

Ako se pitate: „Pa, šta će nam Mars u Ovnu?“, znajte da je on baš tu da bi ojačao sve borilačke elemente u prirodi.

Mars u Ovnu otvara zodijak i ovde pronalazimo one praiskonske impulse života i silovitu silu koja želi da izađe na svetlo. Ne brine o prošlosti, ponekad čak ni za sadašnjosti i usmeren je ka budućnosti.

On nudi energiju, aktivnost, odlučnost, borbenost, preduzetnički duh, samopouzdanje, želju da vodi, ali i ljutnju, bes, agresiju i grubost.

Mnogo puta deluje impulsivno, nepromišljeno i naglo.

Šta je to tajna? Mars u Ovnu ne razume da postoji bilo šta na ovom svetu što se sakriva, taji, trpi i ćuti.

Šta su to ograničenja? Za ovog viteza ne postoje nikakva ograničenja, jer svaka postavljena granica ili nametnuto pravilo za njega predstavlja prepreku u ličnom samorazvoju. Sloboda i individulanost su uslov za snagu i hrabrost!

On nikada neće pristati na ropstvo, jer ima jaku želju za nezavisnošću, odbacivanjem svih okova, a ako postoji bilo šta od ovoga, biće buntovan, silovit, hrabar, ali i agresivan.

Često ćete ga čuti: „Meni niko ne treba!“, jer je nadaren da se samostalno probija kroz život. Najvažniji događaji u njegovom životu moraju biti rezultati samo njegovih sopstvenih akcija. Zbog toga, ni slučajno nemojte da mu pružate ruku da bi mu pomogli.

Mars u Ovnu uvek i uvek ide napred i deluje, bilo za dobro ili loše, i nikada neće pristati da pluta kroz život. Nikada mu nisu potrebni drugi da bi ga gurali. On gura sam!

Međutim, njegova snaga se vrlo brzo troši, jer je konstantno i stalno u akciji.

Vitalnost je povećana, ali su veći izgledi ka povredama, nesrećama, groznici, riziku od opekotina i hirurškim operacijama.

Ako se energija kanališe na pravilan način, može da postigne velike rezultate, ali ako to učini loše, može postati velika opasnost za sebe i druge. Obično je nestrpljiv, želi sve odmah i lako gubi živce. Žestoko će se boriti da nametne svoju volju okolini koja ga okružuje.

Samoljublje je veoma razvijeno: prvo i najvažnije je „Ja“.

Mars u Ovnu, borben, impulsivan i nepromišljen

Za Marsa u Ovnu život predstavlja jedno veliko bojno polje. Ima mnogo ideja i potrebnu incijativu, ali mu često nedostaje upornost da završi posao. Želi da uradi sve na svoj način, a pošto je najčešće u žurbi, propušta važne detalje, tako da s vremena na mora, mora da proguta i neuspeh.

On retko misli pre nego što deluje i mnoga pitanja postavlja tek kasnije. Trebalo bi da deluje sa više razboritosti i da bolje planira svoje akcije. Takođe bi trebalo malo više da kontroliše svoj temperament i razmišlja o osećanjima drugih, jer je sklon da povređuje druge.

Voli konkurenciju i proverava svoju snagu kroz takmičenja ili borbu za ciljeve koje je postavio.

Naravno, mnogo toga zavisi i od ostatka natalne karte, jer će se ipak Mars u Ovnu u šestoj kući dok Venera stoji u prvoj kući, drugačije namifestovati, nego Mars u Ovnu u prvoj kući, pa još sa Saturnom ili Plutonom u desetoj kući. Takođe, važni su i aspekti Marsa u Ovnu prema drugim planetama.

Za kraj da se podsetimo ko sve ima Marsa u Ovnu: Andjelina Džoli, Stiv Džobs, Nikolas Sarkozi, Kristiano Ronaldo, Klint Istvud, Stiven Hoking, Vladimir Lenjin, Igi Pop, Rasel Krou, Daniel Krejg i mnogi drugi.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Scroll to Top