Kako prepoznati prevaru?

Kako prepoznati prevaru?„Povedoh je do reke
verujući devojka je.
Al udata ona beše…“  Pablo Neruda

Neptun se oseća razočarano zato što ga često prozivate za glavnog krivca za  ljubavne prevare: „Postoje i neke druge planete koje mogu prevariti. Zašto uvek kada se dogodi prevara uperite prstom u mene?“

Poznato je da se najčešće optužuju aspekti između Venere i Neptuna za ljubavnu prevaru: „Ovde nema iskrenosti u ljubavi“, „Laže da te voli“ ili „O, da! Vidiš da ima Veneru u aspektu sa Neptunom! Zato te je prevario.“

Ako donosite ovakve zaključke da bi „ulovili“ ljubavnu prevaru ili nekom zalepili etiketu prevaranta, onda ste se i sami prevarili. Zato mislim da treba osloboditi Neptuna od ovakvog pritiska i obustaviti lov na ovu planetu onda kada ste prevareni.

Zaista, šta je sa drugim planetama?

Prva situacija: Ona nervozno posmatra svog partnera i unapred već zna šta će joj reći, kako će je uzeti za ruku, pa i u kojem trenutku će je poljubiti. Pomisliće „Gde je nestalo ono uzbuđenje? Postaje dosadno. Zar je ovo sve od ljubavi?“ Ovo je Venera u aspektu sa Marsom ili Uranom i ona će uvek potražiti strast posebno sa Marsom, kao i uzbuđenja sa Marsom i Uranom. Čim strast nestane, a rutina se postavi između vas i partnera, pa još ako naiđe neka druga osoba, koja opet može pokrenuti strast i uzbuđenje, osoba je izazvana i spremna da iskusi ljubavnu avanturu ili prevaru. Jedino kad oseti uzavrelu krv u sebi i podizanje adrenalina, onda može i da uživa u ljubavnom zagrljaju. Zbog toga će ako treba i nestati u sred noći i u tom uzbudljivom trenutku u kojem napeto i nestrpljivo ide drugoj osobi u zagrljaj.

Aspekti između Venere i Marsa ili Venere i Urana uvek imaju vapaj za emocionalnim uzbuđenjem i romantičnim avanturama. Venera u aspektu sa Marsom ima želju da osvaja i ako vas je potpuno razoružala, onda nema više želju ni da vas osvaja i lako privata ljubavnu avanturu, kako bi sebi opet mogla da dokaže da je sposobna u osvajačkim ljubavnim pohodima. Venera u aspektu sa Uranom ima želju za eksperimentisanjem, mada se isto dešava i u aspektu sa Marsom, jer nešto novo uvek mora da se proba. Biti duže vreme sa jednom osobom, a ne probati ništa novo i drugačije, predstavlja težak izazov za ovaj aspekt. Zbog toga će sa ovim aspektima lako dosadi svaki odnos koji prestaje da bude uzbudljiv, a to je jedan od okidača za prevaru. Jednog dana možda vam i pošalje poruku „Dosadan si mi.“

Druga situacija: On posmatra svoju ženu koja je brižna i nežna, ali ne može da vidi u njoj onu zavodnicu, koja ga je nekada zavodila, svlačila i odvlačila u krevet. Postala je previše obuzeta zaštitničkom ulogom i ulogom žene kao stuba porodice i dok je posmatra razmišlja „Kad je poslednji put pustila svoju kosu preko golih ramena ili obukla čipkasti erotski veš? Ne seća se više toga.“ Ovde se susrećemo sa Venerom u kvadratu sa Mesecom i okidač za prevaru je želja da ima u istoj osobi i ženu i ljubavnicu, ali vremenom uviđa da to nema. Razmišlja „Imam ženu kući, ali hajde onda da nađem i ljubavnicu.“ Ovo je Mesec u kvadratu sa Venerom u horoskopu muškarca.

Treća situacija: Ona je majka svojoj deci i žena svom suprugu, ali se više ne oseća poželjnom. Prošlo je dugo vremena kada je od partnera čula da je lepa i privlačna. Danas na pijaci dobila je kompliment da je lepa od šarmantnog i privlačnog muškarca i osetila se nakon dužeg vremena poželjnom što je kod nje pokrenulo bujicu zadovoljstva. Vraćajući se kući sa osmehom na licu je pomislila „Otići ću i sutra do pijace, jer sam verovatno nešto zaboravila da kupim.“ Ovo je Mesec u kvadratu sa Venerom u horoskopu žene.

Četvrta situacija: Kao da je nešto prostrelilo i usisalo. Da, to je bio njegov pogled, koji je usisava i ona ne može nikako da mu se odupre. On je usisava i poput magneta privlači ka sebi. Pomislila je „Da li je ovo moguće? Ovako nešto nikada do sada nisam osetila.Ovo je sila kojoj ne mogu da pariram i jedino što mogu to je da se potpuno prepustim.“  Dok drži svog partnera ispod ruke i dok pukšava da ne pogleda u drugom pravcu gde se nalazi tajanstveni gospodin oseća njegove oči na njenom telu i obuzima je jeza. Napolju je noć, što je još više uzbuđuje i dok izlazi napolje da bi udahnula vazduh, nečije ruke je povlače u mrak i u strasni zagrljaj, a to su ruke tajanstvenog gospodina. Ovo je aspekt između Venere i Plutona.

Peta situacija: On nije više u cetru sveta svog partnera i oseća da je zbog toga izgubio samopouzdanje i ne oseća se kompletnim muškarac. Pita se „Zašto je prestala da me primećuje? Gde su nestale sve one reči divljenja koje mi je svaki dan upućivala?“ Potrebna mu je pažnja žene ili devojke i možda će je naći na nekoj drugoj strani. Razmišlja kako je već i u zrelijim godinama i rešio je da dokaže sebi da je bez obzira na godine još uvek sposoban da privlači pažnju lepih žena i devojaka. Ovo je potrebno i njegovom egu, jer „Ego raste kada dobija komplimente i poljubce“ i ovo je Sunce u konjunkciji sa Venerom.

Kako prepoznati prevaru?

Šesta situacija: Izgleda da ga je precenila, idealizovala i da je preuveličala njegovu privlačnost i lepotu. Privukle su je njegove plave oči, ali malopre je videla još plavlje oči od njegovih i znala je da mora postojati nešto još mnogo lepše i bolje od onog što ima pored sebe. Dobro, možda joj se i učinilo, jer kao da oči njenog partnera i nisu više plave i kao da su u poslednje vreme promenile boju. Ovo je aspekt između Venere i Jupitera, a i dobro je nekad se opustiti i prepustiti. Međutim, istina je da još i nisam naučila da kažem „Ne!“,pa lako pokleknem pred lepotom.Watch movie online The Transporter Refueled (2015)

Sedma situacija: Primetila je da joj on često lajka statuse i fotke i onda je pomislila „Pa, što se ne bi malo poigrala?Jedna, dve, tri ili nekoliko još poruka nije automatski i prevara.“ I, tako je krenula prepiska, lepršava i laka, a ona se radovala ovakvoj igri, jer u njoj ne mora da odraste…Ovo je konjunkcija između Venere i Merkura.

Verovatno ste primetili da nedostaje situacija sa Venerom i Saturnom. Pokušajte sami razmišljajući kakva bi to situacija bila kada bi ovaj aspekt došao u iskušenje.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Scroll to Top