Emanuel i Brižit Makron

Emanuel i Brižit MakronEmanuel Makron ima Saturna kao vladara podznaka u Devici u sedmoj kući (partnerski odnosi i brak), a Devica se nalazi na podznaku njegove supruge Brižit. Njegov Saturn pada skoro tačno na njen stepen podznaka praveći sa njim konjunkciju.

 

Neko će reći, zbog prirode Saturna: „Sudbinski predodređeni!“, međutim ono što je sigurno, s obzirom da je Saturn dobro primljen u Devici da se ona oseća pored njega sigurno, stabilno i može da bude na zemlji što je Devici na podznaku potrebno.

Verovatno su sigurnost i stabilnost za Brižit veoma važni, pa je tako i dobrodošao ovakav uticaj od Emanuela Makrona, jer je njen vladar podznaka (Merkur) u Ribama, a poznato je da svaka planeta u Ribama lako gubi sigurnost, pa i osećaj sa realnošću.

Emanuel i Brižit Makron

 

Emanuel Makron je predstavljen Saturnom zbog toga što ova planeta valada njegovim podznakom. Saturn se nalazi u njegovoj sedmoj kući partnerstva. On ima potrebu za iskusnom i zrelom partnerkom i zbog ovakve potrebe bira se starija partnerka. Zanamo da iskustvo i zrelost dolaze sa godinama.

U njegovoj sedmoj kući, pored Saturna, nalazi se i Mars i lako se privuče partnerka koja u svom horoskopu ima istaknute marsijanske osobine. Ako pogledate u horoskop Brižit primetićete da ona ima stelijum u Ovnu (Sunce, Venera i Mesec), a Ovnom vlada Mars! Dakle, štima.

Njen vrh prve kuće (podznaka) pada u njegovu sedmu kuću partnerstva. Ovo je vrlo moćna veza, jer imamo obostranu povezanost zato što je Saturn vladar njegovog podznaka na vrhu njene prve kuće, a njen vrh prve kuće se nalazi u njegovoj sedmoj kući i u konjunkciji sa Saturnom.

U ženskom horoskopu aspekti Sunca mogu opisati muškarce koje ona privlači u život, kao i vladar sedme kuće.

Sunce Brižit se nalazi u Ovnu u konjunkciji sa Venerom i opoziciji sa Saturnom. Sunce u Ovnu govori o muškarcu koji je strastven, vođa i lider dok ga takođe Venera i Saturn određuju, jer su u vezi sa njenim Suncem. Podsetimo se da je Emanuel Makron baš predstavljen Saturnom. On ima u svom horoskopu i Sunce u konjunkciji sa Venerom!

Vladar sedme kuće u horoskopu Brižit je Jupiter, zato što su Ribe na vrhu sedme kuće, a Jupiter je u znaku Bika. Emanuel Makron ima Mesec u Biku!

Brižit Makron je predstavljena Merkurom, jer ova planeta vlada njenim podznakom. Merkur pada u njegovu drugu kuću i šalje trigon prema njegovom Mc-u (vrh desete kuće), ona mu je predavala u školi (Merkur) i imala je veliki uticaj na njegovu budućnost (deseta kuća). Ona je dobar savetnik i učitelj (Merkur) za sve što on preduzima u svojoj desetoj kući.

Pored Saturna i Marsa u sedmoj kući, Emanuel Makron ima Veneru u Strelcu u konjunkciji sa Suncem i Merkurom. Ovo je potreba za ženom koja na neki način predstavlja za njega autoritet i kojoj on može da se divi. Zar ona njemu nije predavala u školi? Venera u konjunkciji sa Merkurom ukazuje na potrebu za mentalnom i intelektualnom stimulacijom u partnerskom odnosu, a sve ovo Strelcu znači da se kroz partnerski odnos teži rastu.

Njegova Venera u Strelcu nalazi se u trigonu sa njenim Mesecom u Ovnu i ovo je aspekt koji ukazuje na bliskost i ljubav. Brižitin Saturn u Vagi je u sekstilu sa Emanuelovom Venerom u Strelcu tako da je ona sposobna da stabilizuje inače promenljivu Veneru u Strelcu. Aspekti između Venere i Saturna u uporednim horoskopima ukazuju često na duge veze, ali i na brak.

Emanuel ima Mesec u Biku, ali u kvadratu sa Marsom u Lavu i u opoziciji sa Uranom u Škorpiji. Ovo je želja za strašću i uzbuđenjem. Može li ovu njegovu potrebu Brižit da isprati? Naravno da može, jer ona ima stelijum ličnih planeta u Ovnu, a znamo da ovaj znak voli uzbuđenja i izazove. Sigurno da je i on za nju bio veliki izazov, ali ona je osoba koja veruje u čuda i snove, jer ima Merkura u Ribama i neko ko sa velikom hrabrošću (stelijum u Ovnu) ide ka svojim snovima.

Njegov Mars u Lavu u sedmoj kući opisuje binu, glumu i scenu. Interesantno je da je Emanul Makron bio na bini u glumio u jednoj predstavi kada se ona pojavila i   aktivirala njegovu sedmu kuću!

Brižitin Jupiter u Biku kao vladar sedme kuće, šalje trigon prema njegovom stepenu podznaka, ali se nalazi i u konjunkciji sa njegovim Mesecom. Sigurno da je često pomišljao: „Ona pripada meni!“

Takođe, njen Mars u Biku je u konjunkciji sa njegovim Mesecom. Sada se podsetite da on u svom horoskopu ima aspekt između Meseca i Marsa. Prema tome, njemu treba neko ko će uspeti da ga motiviše, podstiče, izaziva i daje strast, a ona to prati.

Emanuelov Mars se nalazi u njenoj dvanaestoj kući u konjunkciji sa njenim Južnim čvorom. Oni su bili u vezi u prošlom životu, a ovo potvrđuje i konjunkcija između njegovog Marsa i njenog Plutona u dvanaestoj kući.

Kažu da su se upoznali 1995. godine. Tada je Jupiter prolazio kroz znak Strelca i prelazio preko Emanuelove Venere, a Saturn je bio u Ribama i prolazio kroz sedmu kuću Brižit. Ušli su u brak 2007. godine i Jupiter je opet prolazio kroz Strelca i preko Emanuelove Venere. Tranzitni Saturn pravio je konjunkciju sa Brižitinim podznakom i prolazio je kroz Emanuelovu sedmu kuću.

Jelena Studen Vojvodić
Zakazivanje astroloških konsulaticija i izrada horoskopa:
jelenasvojvodic@gmail.com
+381 63 777 5016

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Scroll to Top