Mars u Lavu

Mars u LavuMars uvek zna šta hoće, a kada je znaku Lava hoće samo najbolje. Slava je moguća, uspesi su dostižni, svaki dan na planeti Zemlji je kao nagrada, a moć je kao eliksir života. Došao je na ovaj svet sa jasnom željom: „Hoću krunu na glavi, jer ona je atribut moći!“

Jedna od najseksipilnijih žena na svetu Monika Beluči je glavna zvezda gde god da se pojavi. Hilari Klinton se od najranijih dana pripremala za uloge koje je igrala. Svetska muzička zvezda Bijonse još od malena je želela da bude zvezda. Magazin „Pipl“ je Džordža Klunia proglasio za najseksipilnijim čovekom na planeti. Frenk Sinatra je bio otelotvorenje američkog šoumena. Jedan od najznačajnijih tekstopisaca i kompozitora našeg vremena Leonard Koen jednom je izjavio: „Kada sam prvi put nastupio sa grupom na školskoj zabavi shvatio sam da mi veoma prija kada sam na bini i kada sviram.“  Svi oni imaju Marsa u znaku Lava.

Možda se još uvek sećate onog dana kada mu je ponos bio povređen, pa niste mogli da poverujete prizoru koji ste tada gledali,a u kojem se velikodušan i širok osmeh Marsa u Lavu pretvorio u bes i ljutnju. Imali ste osećaj kao da ste se odjednom našli u Africi među divljim životinjama i da možete završiti u njihovim kandžama. Tog dana ste shvatili da samo reči hvale i divljenja mogu od njega učiniti najpitomije stvorenje na svetu, pa ako se radi i o Marsu. Ovo je bila dobra lekcija!

On živi za svetlo i dan, živi za Sunce u zenitu i u najvišoj tački, jer šta će mu snaga i hrabrost ako ne možete da ih pokaže i da zadivljuje druge. I, dok vodi one svoje najžešće i najvažnije bitke odzvanjaju mu reči: „Nikada ne traži pomoć i ne oslanjaj se na druge!“

Ovo je verovatno i jedna od njegovih lekcija koju bi trebalo da savlada kroz život, a to je da potražiti pomoć kada je ona potrebna, jer tražiti pomoć ne znači i slabost ili kukavičluk. Zbog toga, najčešće ako ponudite pomoć Marsu u Lavu, on će je sa prezirom odbiti!

Njegova snaga i hrabrost zaslužuju da imaju publiku i da na sceni odmera snagu sa drugima. Setimo se rimskih gladijatora i drvenih ratnika, zatim kraljeva i careva koji su imali pobedničku i osvajačku vojsku, ali danas su ovo svi oni koji svoju strast pronalaze upravo na sceni! Od plejboja, glumaca, muzičara, političara, sportista, pa do biznismena, jer je život ispunjen samo ako postaneš uspešan, ugledan, moćan i slavan. Zapamtite da Mars u Lavu mora da se obožava, pa čak i u trenucima smrti, pa ako bi smrt bila pitanje izbora, onda bi njegov izbor bio najslavnija smrt. Njemu moramo da se divimo ili će on umreti.

Ako ga ne budete hvalili on će se sam potruditi, pa će vas odvesti u najbolji restoran, dobićete najlepši i najraskošniji buket cveća, provozaće vas u luksuznom automobilu, gledaćete sa njim koncert iz centralne lože i odvešće vas u neko mondensko mesto gde se okupljaju bogati i uspešni. Međutim, Mars u Lavu je i kada je jedan moj prijatelj bez dinara u džepu zadužio dobru cifru časteći društvo u lokalu, jer jako je važno biti faca: „Ja častim!“

Drugom je ipak trebala pomoć alkohola da bi savladao svoj veliki ponos i prišao devojci koja mu se dopadala, a treći se nikada nije mogao ljutiti na svoju partnerku kada potroši dobru količinu novca u šopingu, jer ga dobro služi sećanje kada je nekoliko puta prokockao novac u kockarnici.

Mars u Lavu je ubeđen da polaže pravo na presto i samo na najbolja mesta, jer smatra da na takvim mestima zaslužuju da budu samo najhrabriji i najodvažniji. Onog momenta kada sebi postavi veliki cilj koji je dostojan divljenju (nikako skroman i mali!), tek tada prepoznaje u sebi jednu fantastičnu hrabrost i snagu. Zbog toga su i dani tranzitnog Marsa u Lavu samo za one koji imaju petlju da idu ka velikim ciljevima i da se popnu na najviše mesto odakle će imati poštovanje i divljenje. To su dani za one koji nemaju ni malo snebivanja da istaknu sve ono na čega mogu biti izuzetno ponosni. To je vreme za one koji se neće stideti da zauzmu prve redove i centralno mesto.

Čovek nema straha ako ima veliki cilj, koliko god se negde u sebi (što ne pokazuje) boji ismejavanja i neuspeha. Da li ste nekada posmatrali pauna kako se ponaša? Takvo ponašanje je za očekivati onda kada se Mars kreće znakom Lava, jer „privilegija me je videti, a čast upoznati“. S obzirom da Mars u Lavu ima potencijal da vlada on često diktira brendove, trendove, modu, muziku, naslovne stranice, glavne i udarne vesti, politiku i običaje.

Vođstovo je urođeni deo njegove prirode i značajno je da se oseća važnim, pa čak i onda kada spava i sanja. To su onda snovi u kojima sebe vidi kao velikog heroja koji se pobedonosno vraća iz bitke dok oko sebe čuje ovacije mase. Ali, ako nema ništa što je moglo da izgradi njegov osećaj važnosti, onda će preuzeti ulogu komandanta u zgradi i dobrovoljno će se prihvatiti mesta predsednika kućnog saveta, prihvatiće bez naknade da bude predsednik pecaroškog društva u vašem malom gradu, prihvatiće mesto glavnog u žiriju za izbor mis šarma i lepote, pristaće i da bude promoter pod uslovom da stoji u centru grada ili na nekom važnom mestu, sakupljaće dobrovoljno potpise za stranku ili partiju pod uslovom da ima najveće izglede da pobedi, a danas je Mars u Lavu sve više glavni igrač u nekom rijaliti programu.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Scroll to Top